Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

A Balaton24 és Balaton72 napijegyekkel a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.

A napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca és Sümeg között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által közlekedtetett autóbuszokon Balatonfüred – Tihany szakaszon is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.Balaton 72

A Balaton24 Duo és Balaton72 Duo napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca – Sümeg, Fonyód – Lengyeltóti között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által a térségben közlekedtetett autóbuszokon 123 település között is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A Volánbusz Zrt. által lefedett terület településlistája és a részletes felhasználási feltételek megtalálhatók a Személyszállítási Üzletszabályzat oldalunkon. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.

Balaton24 DuoA Balaton24 napijegyek pénztárakban, egyes jegykiadó automatából, az interneten és a MÁV applikációban érhetők elA Balaton72, továbbá a Balaton24/72 Duo napijegyeket állomási pénztárakban és a MÁV applikációban lehet megvásárolni. Internetes és a MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezmény is jár, a jegykiadó automatából vásárolt jegy pedig 5 %-kal olcsóbb, a pénztári árhoz képest, amennyiben Balaton24 és Balaton72 terméket vásárol, a Balaton24 Duo és Balaton72 Duo termékek ára igénybe vett értékesítési csatornától független.Balaton72 Duo

A Balaton24 és 72 napijegyek 2021. május 1-től 2021. november 1-ig, míg a Baalton24 Duo és 72 Duo napijegyek 2021. május 15-től 2021. november 1-ig vásárolhatók meg.

Valamennyi balatoni napijegy 26 éven aluliak számára kedvezményesen vásárolható meg a hét minden napján.

Napijegy

Teljesárú

Kedvezményes

(26 éven aluliaknak)

Balaton24

990 Ft

660 Ft

Balaton72

2490 Ft

1650 Ft

Balaton24 Duo

1990 Ft

1390 Ft

Balaton72 Duo

4990 Ft

2990 Ft

Balaton 24 / Balaton 72

Balaton Duo térkép


Nyaralás Siófokon:  https://www.greengardenhotel.hu/


Forrás: máv csoport

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.