Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

Mindenki szereti az extrém dolgokat, de vannak olyanok, akik ezt az átmeneti szállásukban próbálják ki. Ismerjék meg hazánk öt legkülönösebb szállását!

 

 

  • A Galya-kilátó azért különleges, mert az idelátogató emberek majdnem ezer méteres magasságban tölthetik a kikapcsolódásukat. (Egészen pontosan 990 méteren) A kilátó két szintjén van lehetőség szobák bérlésére, ugyanis ezeken az emeleteken kvázi betonszobákat alakítottak ki, amivel egyszerre lett egy csodás panorámával rendelkező „helyiség” és Magyarország legmagasabban fekvő szállása. A szobák elég szerényen vannak berendezve, viszont a fiatalok körében rendkívül népszerű. (Áram és wifi természetesen van)


galya kilato szallas

kép forrása: galyakilato.hu  • A 22 Tisza-tavi úszóház Szabics települését gazdagítja egy páratlan turisztikai helyszínnel. A hivatalos útmutató felépítményes úszóműként hivatkozik rá, amik rendelkeznek egy-egy hatalmas terasszal, ahol mindenki kikapcsolódhat. A házak felszereltsége jobb mint a legtöbb sima lakás, rendelkeznek szaunával, jakuzzival, van hozzá saját stég, kültéri konyha és fedett hajógarázs. Az idelátogatók nem szoktak panaszkodni a „rossz” ellátásról.


tisza tavi uszohaz

forrás: hahohajo.hu


  • Ez a szállás egy másik listából kilóghatna, de mivel itt a legfurcsább magyar szállásokat gyűjtöttük össze, nem kavar akkora port, de mégis – ez még itt is elég érdekes helynek számít. Baranyában, Pécs közelében lehetőség van arra, hogy egy régmúlt csepeli teherautóban szálljunk meg. A Csepellina névre hallgató teherautót vendégházzá alakították, megtartva a régies varázsát, viszont ennek ellenére újnak hat. A helyszín, ahol lehetőségünk van megismerkedni az autóval is páratlan, egy hangulatos tóparton helyezkedik el. A terasz miatt lesz lehetőségünk grillezni is, vagy a holdfényben csodálni az alattunk elterülő vízfelületet.

csepelina

forrás: csepellina.blogspot.com


  • Az Alföld hosszasan elterülő pusztasága sok embert megihletett már az évszázadok során, viszont vannak olyanok is, akkor úgy éreznék maguknak közelebb ezt a vidéket, hogy itt aludnának. Viszont a sima sátrazás unalmas, a kényelem az manapság már mindenek felett áll, így van lehetősége az Alföld szerelmeseinek egy háromemeletes luxusjurtában a Homoki Lodge-ban megszállnia. Az osztrák tulajdonosok rendkívüli lelkesedéssel és részletességgel mutatják be a magyarok történelmét.


homokilodge

forrás: homokilodge.hu


  • Az Őrségi Nemzeti Park mellett, Rönökön 2013-ban épült a Gyűrűk urából ismert hobbit ház, egy belga házaspárnak köszönhetően. A ház három hónap alatt épült meg, és mindent őt raktak a helyére, a legkisebb gerendától kezdve a legnagyobb falakig. Ha ide tévedsz valamikor, akkor a házaspár által üzemeltetett ökofarmra is betekintést nyerhetsz.


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.