Az 1900 éve Britanniában épített Hadrianus fal maradványai sosem voltak annyira népszerűek, mint napjainkban. Napjainkban a természetjárók és történelem kedvelők keresik fel, hogy megismerjék.

Ismerjék meg az egyik legvarázslatosabb romantikus angliai kastélyt! Ez a Horsley Towers!

Skócia lélegzetelállító tájakkal, egyedi élményekkel, lenyűgöző célpontokkal valamint rendkívül barátságos emberekkel várja mindazokat, akik szeretnék felkeresni a varázslatos országot.

Az egyetlen olyan brit terület története, amit Hitler el tudott foglalni – kényszermunkások ezreinek segítségével épült ki.

Skócia a tavak országa, éppen emiatt mindig jól jön egy egy olyan lista, ami a legszebb tavakat szedi össze. Skóciába utazóknak kötelező olvasmány.

A Földközi tenger bejáratánál található Gibraltár, ami sokak meglepetésére nem Spanyolországhoz, hanem az Egyesült Királysághoz tartozik. Ismerjék meg a történetét!

A kultúra fontos dolog. Egyes embereknek a kikapcsolódást, míg másoknak a munkáját jelenti. Ezért most megmutatjuk London legjobb kultúrális helyszíneit !

Várak, kastélyok, vízesések és világító tornyok; Wales egy igazi paradicsom a történelmet és a természetet kedvelők körében.

A legjobb lesz mihamarabb útra kelni, ha valakit érdekel Skócia és a Loch Ness-i szörny története. Kedvcsináló írásunk bemutatja a titokzatos Nessie történetét.