A Rila-hegységben megbúvó csodálatos kegyhely Bulgária délnyugati részén található. A bolgár ortodox egyház egyik legszentebb helyének története egészen a 10. századig nyúlik vissza, amikor Rilai Szent János, az ország védőszentje úgy döntött, hogy ezen a vidéken éli tovább remeteként az életét. Az 1983-ban az UNESCO világörökség részévé választott rilai kolostor napjainkban az ország leglátogatottabb látványossága.

Bulgáriát téli síközpontjai és Fekete-tenger parti ühomokos strandjai miatt keresi  fel a legtöbb utazó. Összegyűjtöttünk 10+1 érdekes tényt is Bulgáriáról, amik méginkább felkethetik az érdeklődést hogy még többen felkeressék ezt a csodálatos országot

Bulgária minen évben remek utazási élményekkel és nagyon jó árakkal várja az utazókat

Szozopol egy festői bolgár üdülőhely, ahol bőven akad látnivaló és mégis mentes a tömegturizmustól.

Biztosan mindenkinek van a családi, baráti körében olyasvalaki, aki nosztalgiával gondol vissza a 80-as években Bulgáriában eltöltött nyaralására.

Bulgária legősibb városa Plovdiv rendezi meg az idei év legnagyobb európai kulturális rendezvénysorozatát

Bulgária vezető üdülőhelye nagyszerű ár-érték arányt jelent a turisták számára – kalandok és pihenés

A Fekete-tenger partja ezen a nyáron is ragyogó napsütéssel, nagyon kedvező árakkal és jó minőségű szállásokkal várja a magyar vendégeit!

A Fekete-tenger partján, Bulgáriában nyaraló magyar utazóknak összeállítottunk 10 utazási tippet, hogy pihenésük még változatosabb legyen!

Fontos tudnivalók a bulgáriai nyaralásról. Mit érdemes megnézni? Melyik a legjobb utazási időszak?