Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

Kulturális programokkal telik meg Valletta az adventi és karácsonyi időszakban. November 22-én a Valletta Cultural Agency elnöke Jason Micallef és a kulturális miniszter José Herrera közösen nyitották meg ünnepélyes keretek között a „Christmas in the City” kulturális programsorozatot.

  Az események november 22. és december 31. között színesítik a főváros kulturális kínálatát. A járvánnyal sújtott időszakot követően az élet Máltán is kezd visszatérni a normális kerékvágásba. A biztonságra sokat adó országban az élő programok bejelentésére több, ellenőrzött pilot programot követően - melyen kizárólag oltottak vehettek rész - kerülhetett sor. A miniszter mindenkit jó szívvel invitált a programokra, melyeket a máltai egészségügyi hatóságok szigorú előírásainak betartásával és a karácsony szellemében rendeznek meg máltai fővárosban.


advent malta 3


 

  Az idei programsorozat hosszabb és tartalmasabb lesz minden eddiginél és a család minden tagja számára tartogat valami. Lesznek zenei és színházi produkciók és számos karácsonyi élményt ígérő meglepetés. Nem lenne teljes az ünnep fénydíszek és fényfestés, bábjátékok és díszes karácsonyfák nélkül. Valletta főbb útvonalai - Republic Street, Merchants Street, a Archbishop Street, Freedom Square és a South Street - már most fényárban úsznak és számos utcában állandóan szól a zene. A máltai karácsony elképzelhetetlen utcai jászol kiállítás nélkül, melynek a St John’s tér ad otthont. Idén a könyvek is helyet kapnak egy „vak randi” (Blind Date with a Book) erejéig.


 advent malta2


 

Szilveszter éjjel a brit sztár, John Newman is színpadra lép Vallettában. Az ismert posztár mellett fellép még Debrii and the Palace String Orchestra, Aidan, Gaia, Jasmine, Klinsmann, Megan és Ozzylino vendégszereplésével. A szilveszteri koncert házigazdái Abel, JD és Martina lesznek.


advent malta1


 

További részletek a Valletta Cultural Agency eseménynaptárában:


advent málta naptár 1

advent malta naptár21


 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.