Dávid Mihály szabadalmaztatott eljárása már 47 éve ad pontos útmutatást a várható időjárásról. Nézzük meg milyen lesz az időjárás 2020-ban a Dávid naptár szerint.


Az ismert nyíregyházi mérnök, már régóta készít hosszú időtávra is megbízhatóan használható éves prognózisokat, melyeket az időjárást közvetlenül befolyásoló földi tényezők hatásai mellett a népi megfigyelések, valamint a bolygónk és a Nap tömeg hatásainak figyelembe vételével készít el. Az általa készített éves előrejelzés elég nagy pontossággal írja le a következő év időjárási folyamatait. Persze azért az utazás előtt érdemes lesz a rövidtávú meteorológiai jelentéseket is megnézni.
Nézzük meg, hogy milyen időjárást jósol a naptár 2020-ban az utazásukat tervezőknek ?

 

  • TÉL: A kezdeti januári hidegek után némi enyhülés érkezett, de január második felében és február végén is visszatérnek a keményebb fagyok és napközben is negatív marad a hőmérséklet, éjszaka akár -10 fok is lehet.
  • TAVASZ: Március első felében enyhülés kezdődik. Március 9-13 között és áprilisban valószínűleg sok lesz a csapadék és csak májusban kezdődik majd el a melegebb időjárás. Május 15 és 20 között már nyárias lesz a hőmérséklet. Májusban kevesebb csapadékra kell számítanunk mint az előző hónapokban.

A cikk nem ért véget, olvasd tovább új Utazási Élmények közösségi magazinunkban

2020 Dávid naptár 2. rész


 Utazási Tipp  
    online belföldi szállások bomba áron egyszerűtől a luxusig

 

Érdekes cikkek hasonló témában