A Cartour Europe 2020 május 22-től egy új és érdekes 10 fordulós tudás alapú szórakoztató és ismeret terjesztő utazási nyereményjátékot indított

 

A Cartour új tematikus játékában szereplő kérdések helyes megválaszolásával a játékosok egy 2 személyes, 5 éjszakás Balaton parti üdülést nyerhetnek.  A kvízjáték mindegyik fordulójában 5 kérdésre kell válaszolni, melyekhez segítséget jelentegy kvízhez mellékelt cikkünk.

A részvétel egy előzetes regisztrációval kezdődik, majd a felhasználási feltételek elfogadása után, a feltett kérdésekre adott online válaszokkal válik érvényessé. A kérdéseknek nincs eltérő pontértéke, minden helyes válasz azonos számú pontot ér. Egy-egy forduló kitöltéséhez 1-2 percnyi időre van szükség.     


kvíz1

A sorsoláson minden alkalommal a 4 illetve az 5 helyes választ adók vehetnek részt. Minden játékforduló újabb esélyt jelent a résztvevőknek a  2 személyes balatoni üdülés megnyerésére, azaz egy résztvevő akár az összes fordulóban is szerepelhet, de a részvételhez akár a kvíz egyszeri kitöltése is elegendő.

 

A sorsolás 2020. június végén lesz. A nyertest azt követően írásban értesítik.

A játékot a következő linkre kattintva lehet elkezdeni;

 

https://tinyurl.hu/46cJ/


 Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.