Az Amerikai Egyesült Államok kormánya nemrég bejelentette az országba való beutazás újra nyitásának hivatalos dátumát, ami óriási ünneplést váltott ki a legtöbb utazási irodában. A teljesen beoltott nemzetközi turisták 2021. november 8-tól újra látogathatják az Egyesült Államokat. Íme, a három legnagyobb turisztikai központ, amit érdemes felkeresni.


1876-ban adták át földünk egyik legismertebb közparkját Manhattan szívében, a filmekből is jól ismert Central Parkot

New York ikonikus épülete a Chrysler székház eladó sorba került. Vajon ki fogja megvenni?

Ismerjék meg New York Flatiron nevű kerületének legfontosabb épületét. Ez a Flatiron Building!

 A „szabadság országát” nem lehet annyi alapján megítélni, hogy eltöltünk egy hetet az egyik nagyvárosában: az igazi hangulathoz hozzátartozik az is, hogy kocsikázunk egyet a várost környező régióban.

A Nagy Alma rengeteg látnivalóval rendelkezik, viszont a sok egyértelműen szórakoztatásra létrehozott központ helyett érdemes a helyi kulturális életet a múzeumok segítségével megismerni.

Egy modern várostervezési próba, ami tökéletes bukás lett. Ez California City!

Alaszka sok szempontból az Egyesült Államok legkülönlegesebb állama, ami elszigetelten, messze fent északon, Oroszország közelében és Kanada szomszédságában található.

10 fontos dolog, amit minden Hawaii-ba utazónak érdemes tudni.

Két ország az USA és Kanada határán található a világ talán legtöbbet fényképezett zuhataga a Niagara vízesés.

Kalifornia az USA egyik legnépszerűbb és leghíresebb állama, a nevéhez kötődik a fantázia kép a végtelen Csendes-óceánról és a hollywoodi filmgyár. Viszont ez az állam is rendelkezik eldugottabb szegletekkel, ahol a természeté a fő szerep. Ismerjék meg Mammoth Lakes-et!