A világ talán leghíresebb feliratát senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinonimájává vált a filmvilágnak és a los angelesi luxusnak. 10 tény a Hollywood feliratról.

Meseszép tájak, szédítő kanyonok, zöldellő rengetegek az USA-ban; Yellowstone, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Brice Canyon

Sok magyar származású építész utazta körbe a világot, viszont mai cikkünkben Róth Imréről, alias Emery Rothról lesz szó, aki New Yorkban bizonyította tehetségét.

A világhírű, számos ember fantáziáját megragadó “Nagy szurdok” Arizona állam legnépszerűbb látnivalója, ami a hely szépségét ismerve egyáltalán nem meglepő. Ismerjék meg a Grand Canyont!

Tények, érdekességek New York leghíresebb építményéről, a Szabadság szoborról. 10 pontban minden, amit még nem tudtál róla.

Az ’50-es évektől vált igazán népszerűvé ez a mára már világhírnek örvendő város, köszönhetően a szerencsejátéknak és az atombombának.

San Francisco leghíresebb látnivalója az a figyelemfelkeltő híd, amit az emberek többsége a filmekből ismer! Ismerjük meg a híd igaz történetét

Black Jack, rulett, játéktermek, híres emberek. Látogatás a Las Vegasban.

A New York-i fekete péntek az év legnagyobb kedvezményes bevásárló napja, amikor a vásárlók akár 50-80% kedvezménnyel is vásárolhatnak.

Hasznos tippek és jó tanácsok a hatalmas amerikai metropolisz, New York felfedezéséhez.


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.