A Notre-Dame kétségtelenül Párizs egyik gyöngyszeme, mint történelmileg, mint kulturálisan. Minden évben emberek százezrei látogatják meg a fenséges székesegyházat. Ismerjék meg önök is!

A páratlan történelmi múlttal rendelkező francia város egy egész évszázadot beárnyékoló konfliktus központi helyszíne volt. Ismerjék meg Avignont!

Ismerjék meg a rengeteg ékszerrel, méregdrága autóval teletűzdelt mindennapokat a fényűzés otthonában, Monte Carloban!

A mai cikkünk a csodálatos normandiai apátságnak a különös történetét meséli el és látnivalóit mutatja be. Tartsanak velünk!

Franciaországról sokat tudunk – rengeteg cikk íródott már azokról a helyekről, amelyek elengedhetetlenek, de mégis, ezeknek a többsége egy megszabott klisé alapján készültek, ugyanazokat a helyszíneket sorolva fel. Itt a kivétel.

Ez a csodálatos, festői település Franciaország egyik legszebb városa, így nem hiába örvend akkora népszerűségnek a turisták körében; ismerjék meg Carcassonnét! 

Egy igazán különleges településről szól mai cikkünk, ami bemutatja a francia Riviéra összes szépségét.

A francia főváros szinte bármikor tökéletes úti célként szolgálhat az embernek, és az unalomig sulykolt látnivalók mellett létezik egy-két eldugottabb is.

A sziget neve a görög Kalliszté, vagyis a „Legszebb” szóból ered, ami egyáltalán nem túlzó, miután az emberek megismerték Korzika szigetét!

A több, mint 800 éves világhírű párizsi Louvre, háborúk, forradalmak, monarchiák és köztársaságok korának csendes tanúja

Franciaország egyik legszebb látnivalója az a völgyhíd, ami Aveyron megye táját szeli ketté, és a Tarn folyó által vájt völgynek ad egy nagyon szép látképet.

Franciaország egyik leglátványosabb természeti jelenségét a Verdon folyó vájta ki vizével több évszázaddal ezelőtt, de mind a mai napig hatalmas hatást gyakorol az oda látogató turistákra.


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.