Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

 

A magyar kormány döntése alapján a Horvátország a zöld kategóriába sorolt országok közé tartozik - ez azt jelenti, hogy a Horvátországba szabad a belépés és a Horvátországból való visszatéréskor a magyaroknak nem kell 14 napos karanténba vonulniuk és nincs szükség negatív Covid 19 tesztre. A két ország határa tehát korlátozások nélkül átjárható!

 

  A  HORVÁT IDEGENFORGALMI KÖZÖSSÉG  SAJTÓKÖZLEMÉNYE:  A regisztrált esetszám elmúlt napokban tapasztalt enyhe növekedése ellenére Horvátország továbbra is az egyik legkedvezőbb járványügyi helyzettel rendelkező mediterrán ország. Horvátországban jelenleg a két nagyobb gócpont Zágráb és Szlavónia, míg a tengerparton csupán elenyésző számú fertőzést regisztráltak. Mától, azaz július 13-tól Horvátországban kötelező a maszk viselése a tömegközlekedésben és az üzletekben. Nem kötelező viszont a maszk viselése a vendéglátóhelyeken, a strandokon, a szálláshelyeken, illetve a szabadidős tevékenységek során.


 Utazási Tipp  
    Nyaralj az Adrián RESTART árakon Szállásfoglalás apartmantól a szállodákig

         A turisztikai forgalmat (kereskedelmi és nem kereskedelmi szálláshelyek, valamint a hajózási charter - eCrew) monitorozó eVisitor rendszer szerint, az idei évben a mai napon tartózkodik először több mint 500 000 turista – közülük 430 000 külföldi - Horvátországban. A legtöbb külföldi vendég Németországból, Szlovéniából, Csehországból, Lengyelországból, Ausztriából, Szlovákiából és Magyarországról érkezett. A július 1-10-ig terjedő időszakban eddig közel 600 ezer turista járt Horvátországban (ez az előző év azonos időszakában elért turistaforgalom 46 százaléka), a vendégéjszakák száma 4,4 millió volt (ez az előző év azonos időszakában realizált vendégéjszakák 53 százaléka). 


TelascicaSakarun beach1

 

      A magyar turisták idén eddig 56 ezer fővel és 269 ezer vendégéjszakával képviseltették magukat Horvátországban, ami a vendégszám tekintetében 70% -kal, a vendégéjszakák tekintetében pedig 67% -kal kevesebb az előző év azonos időszakához képest. A magyar turisták legnépszerűbb nyaralóhelyei: Vir-sziget, Rovinj, Rab-sziget, Crikvenica, Rab város, Krk és Abbázia.

Farkas Melinda,  a Cartour Europe Kft régóta Horvátországban élő munkatársa  arra buzdítja a magyarokat, hogy idén is nyugodtan látogassanak el az Adriához, mert minden biztonságos. Melinda minden szállásfoglalással  kapcsolatos konkrét megkeresésre első kézből, a helyszínről tud   válaszolni. 

       Farkas Melinda elérhetőségei :  Telefon: +36 70 455 3923  E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 ugljan 02
 FIGYELEM:    Minden Horvátországba utazó figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a határátlépést leegyszerűsítendő lehetőleg még az utazás megkezdése előtt regisztráljanak a magyar nyelven is elérhető entercroatia.mup.hr oldalon.   
 Hasznos tudnivalók Horvátországba készülőknek:

Autópályadíjak Horvátországban

Nyári árak Horvátországban. Megmutatjuk, hogy mi és mennyibe kerül Horvátországban? TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.