A királyi város, Gödöllő, minden évben kitesz magáért az ünnepei készülődések alkalmával. Idén sincs ez másként, hiába szólt közbe a Korona vírus.

godollo advent


   A főtéren most is áll a Betlehem és a városi karácsonyfa. Az elmúlt években itt szokott megrendezésre kerülni a karácsonyi vásár. Sajnos, ez idén elmaradt, valamint a hozzá kapcsolódó adventi készülődés, amit színes programok és műsorok formájában kell elképzelni.  Utazási Tipp  
    online szállásfoglalás a legjobb áron: szállodák, apartmanok,wellness


Ha egy kis karácsonyi hangulatra vágytunk, mindig kisétáltunk a Főtérre és garantált volt, hogy karácsonyi dalokat dudorászva mentünk haza, egy-egy punccsal, teával vagy forralt borral a kezünkben.


godollo 2 advent


Ikonikus jelképe Gödöllőnek az adventi időszakban a Karácsonyház. Ezt még a Korona vírus sem tudta megváltoztatni. Idén is látogatható, sőt előtte kis faházakban van lehetőség rétest, teát, puncsot és forralt bort vásárolni.


godollo3


 Egyből előjön az ember karácsonyi hangulata, ahogy megérkezik az épülethez. Hétvégente nagy a sorbaállás, hogy be lehessen jutni, de aki teheti, inkább hétköznap látogasson el ide. Két ünnep között, sőt még szilveszterkor is nyitva szoktak tartani.


godollo4