Belépve egy igazi mesevilágba kerül az ember. A sarkvidéktől, a havas erdőig, sőt tavaly az óceán mélyéig is utazhattunk, az ízlésesen berendezett tematikus bemutatók által, melyek ötletet is adhatnak egy-egy megvásárolható fényfüzér, vagy dísz használatához.


godollo5


Idén nekem nagy kedvencem a Diótörő részleg. A plafonig érő karácsonyfa, a régmúlt idő karácsonyi díszeivel van feldíszítve. Mindenhol a meseszereplők kis hasonmásai bukkannak fel, melytől olyan varázslatos és hangulatos ez a szoba.


godollo6


A kicsik és nagyok nagy kedvence, az egész szobát hosszában átszelő téli terepasztal. Egy alpesi tájat mutat be, ahol a kabinos felvonótól a korcsolyapályáig minden megtalálható. Minden mozog és világít rajta, a felvonó is fáradhatatlanul jár fel-le. Ahhoz, hogy mi is ilyen csodát tudjunk építeni, minden megvásárolható a házban, nyilván csak a pénztárcánk vastagsága tud határt szabni. Aki teheti és van kedve látogasson el Gödöllőre és tekintse meg a Karácsonyházat, nem fog csalódni. Szerző & képek: Hajdu-Felső Bernadett


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.