Az alacsony fertőzésszámnak és a magas átoltottságnak köszönhetően Málta tovább lazít a beutazási és egészségügyi korlátozásokon. A szigetország továbbra is az indulási ország besorolása alapján engedélyezi a beutazást, Magyarország a piros országokhoz tartozik. Ezen országok utasai 2022. április 11-től egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatása mellett utazhatnak be a szigetországba.

   Az alacsony fertőzésszámnak és a magas átoltottságnak köszönhetően Málta tovább lazít a beutazási és egészségügyi korlátozásokon. A szigetország továbbra is az indulási ország besorolása alapján engedélyezi a beutazást, Magyarország a piros országokhoz tartozik. Ezen országok utasai 2022. április 11-től egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatása mellett utazhatnak be a szigetországba. Ezen kívül elismert Covid-gyógyulási igazolással is be lehet lépni, a gyógyultságot bizonyító igazolás akkor érvényes, ha nem telt el 180 nap az első pozitív teszt eredményének dátumától.


  5 erv malta 04


    A mostani bejelentés lényegében azt jelenti, hogy azok a személyek, akik valamilyen oknál fogva nincsenek teljesen beoltva a COVID-19 ellen, kötelező karantén nélkül látogathatják Máltát. Ez nagyszerű hír az idegenforgalmi ágazat számára, szeretettel vár mindenkit Málta!

 Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.