Torlódás az autópályán, vezetéssel járó stressz és kényelmetlen ülések? Hosszú repülőtéri transzferek, várakozások és kellemetlen csomagkorlátozások? Válassza inkább közvetlen éjszakai vonatunkat. Az Adria IC egyenesen a tengerpartra, Split központjába, az óváros és a kikötő közelébe érkezik, légkondicionált, csendes futású kocsijaiban pedig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szolgáltatást, akár a kedvező ár, akár a minőség a legfontosabb. Kényelmes alvás, kulturált étkezési lehetőség – és az éjszakai utazásnak köszönhetően még több nyaralással tölthető idő!

 Utazzon kényelmesen, éjszaka, vonattal!

Adria

  A Budapest és Split közötti 789 kilométeres táv nagy részét át lehet aludni, így az utazás nemhogy fárasztó, hanem egyenesen pihentető lesz. Este a balatoni táj ringatja álomba az utast, éjjel a Dinári-hegység erdeinek illata szűrődik be az ablakon, reggel pedig a szédítő hegyoldalak mögül felbukkanó Adria látványára ébredhetünk. Nem kell a dugóban araszolni, nem kell tartani a balesetektől, sem a repüléssel járó hosszadalmas ellenőrzési folyamatoktól, vagy a csomagok után fizetendő különdíjaktól. Splitben a vasútállomás közvetlenül a tengerparton, az óváros falainál, a kikötő közelében található. A kényelmes, és biztonságos, alvással töltött utazási lehetőség csak egy ok arra, hogy éjszakai vonatunkat válassza, hiszen így a nyaralás első és utolsó napja is teljes értékűvé válik – ráadásul a környezet védelméhez is hozzájárul.

Adria IC

A vonat június 10. és szeptember 24. között közlekedik, a főszezonban heti 3 alkalommal, az elő- és utószezonban heti 2 alkalommal:

  • Előszezonban (június 10-19-ig) Budapestről kedden és pénteken, Splitből szerdán és szombaton indul.
  • Főszezonban (június 19. és augusztus 29. között) Budapestről kedden, pénteken és vasárnap, Splitből hétfőn, szerdán és szombaton indul.
  • Utószezonban (augusztus 29-től szeptember 24-ig) Budapestről kedden és pénteken, Splitből szerdán és szombaton indul.

A VONAT AKTUÁLIS MENETRENDJE, VALAMINT AZ ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS AZ ÚJ ELVIRA FELÜLETÉN ÉRHETŐ EL

 Térképes szállásfoglalás Splitben és környékén:

Booking.com

 


 

Lapozz tovább a folytatásért !