Figyelem! Kaštel Stari állomásra / állomásról átmenetileg csak pénztárban válthatók jegyek.

Adria IC

Szolgáltatások a vonaton

Vonatunkon mindenki megtalálhatja a igényeinek és a pénztárcájának megfelelő, de minden esetben magas színvonalú szolgáltatást. A családoknak, baráti társaságoknak a fekvőhelyes kocsik 4 vagy 6 ágyas fülkéi jelentenek kedvező árú, de mégis kényelmes és biztonságos alvási lehetőséget, míg a párokat és a kisebb családokat az 1-3 ágyas hálókocsi-fülkékben egy különleges gördülő szállodai szoba élménye várja. Minden utasunkat este ásványvízzel, reggel pedig meleg itallal és reggelivel várjuk – a hálókocsiban utazók pedig több féle reggeli menü közül választhatnak, melyet az étkezőkocsiban is elfogyaszthatnak. Valamennyi fülkénk légkondicionált és konnektorokkal is felszerelt. A kocsik kísérői a teljes út során gondoskodnak az utasok kényelméről és biztonságáról, és tőlük kedvező áron további ételek és italok is vásárolhatók.

A vonat étkezőkocsival közlekedik, ahol meleg vacsorával és reggelivel, valamint széleskörű italválasztékkal várjuk utasainkat. Az étkezőkocsi az út során végig nyitva tart, ezért kiváló helyszín lehet késő esti beszélgetésekre az aludni szándékozó utastársak zavarása nélkül.

Adria IC

 • fekvőhelyes kocsiban 4 és 6 ágyas fülkék állnak rendelkezésre, amelyek egyben és egyénileg, más utasok mellé is foglalhatók. A fülkékben férfiak és nők vegyesen kapnak helyet, de korlátozott számban női fülkék is foglalhatók.
 • A fülkékben ágyneműt (lepedő, párna, párnahuzat, takaró) biztosítunk, amellyel az utasoknak kell megágyazniuk.
 • Az utasokat este ásványvízzel, reggel pedig meleg itallal és egyszerű reggelivel várjuk.
 • A kocsik kísérői a teljes út során gondoskodnak az utasok kényelméről és biztonságáról, tőlük kedvező áron ételek és italok is vásárolhatók.

50-90.2 sorozatú fekvőhelyes kocsi AdriaAdria

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FEKVŐHELYES SZOLGÁLTATÁSRÓL

Adria IC

 • hálókocsik 1, 2 vagy 3 ágyas, magasabb kényelmet és fedélzeti ellátást nyújtó fülkéi a nagyobb magánszféra érdekében egyben is megvásárolhatók, de az egyedül utazók közös fülkéket is foglalhatnak, amelyekben férfiak és nők külön kapnak helyet. A legtöbb fülke között egy kinyitható ajtó is található, amellyel nagyobb családoknak és csoportoknak sem kell lemondani az együtt utazásról és a hálókocsi kényelméről – de két utas részére foglalva még egy valódi lakosztály is kialakítható így.
 • A fülkékben mosdókagyló is található, amelyhez tisztasági csomagot is biztosítunk.
 • A hálókocsi utasait már az induláskor vetett ággyal várjuk.
 • Utasainknak este ásványvizet, valamint üdvözlő édességet és italokat kínálunk, reggel pedig meleg italt és bőséges reggelit, amely a fülkében vagy az étkezőkocsiban is elfogyasztható.
 • A kocsik kísérői a teljes út során gondoskodnak az utasok kényelméről és biztonságáról, tőlük kedvező áron ételek és italok is vásárolhatók.

Adria IC Adria IC Adria IC

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A HÁLÓ SZOLGÁLTATÁSRÓL

Adria IC

Vonatunkon a magyar vasút egyik legelegánsabb étkezőkocsija közlekedik, amely korábban kormányzati vonatokban teljesített szolgálatot. A mintegy 14 órás út teljes időtartama alatt lehetőség van a klimatizált étkezőkocsi szolgáltatásait igénybe venni. Azon utasaink, akik nem szeretik a korai lefekvést, az étkezőkocsiban késő este és éjszaka is időzhetnek, így nem zavarják pihenni vágyó utastársaik nyugalmát sem.

Felszállás után foglalja el kényelmesen háló- vagy fekvőhelyét, majd térjen be hozzánk vacsorára a balatoni panorámában vagy a naplementében gyönyörködve. Kínálatunkban levesek, klasszikus főételek, hamburgerek, desszertek, rágcsálnivalók, meleg italok, üdítők, és minőségi alkoholos italok is megtalálhatók. Étkezőkocsink kiváló helyszín a vacsora elfogyasztása után baráti beszélgetésekhez, kártyapartikhoz, vagy akár új ismerettségek kialakításához.

Ébredés után az étkezőkocsit frissen sült zsemle és finom kávé illata tölti be, a tengerhez közeledve reggelihez terített asztalokkal várjuk Utasainkat. Étlapunkon elérhetők kiadós reggeli menük tojásételekkel, felvágott- és sajtválogatásokkal, de akár angol reggelit, vagy édes reggelit is lehet választani.

Barátságos árakon kínált szolgáltatásaink után étkezőkocsinkban többféle valutával (forinttal, euróval és horvát kunával) is fizethetnek utasaink, valamint lehetőséget biztosítunk a bankkártyás tranzakciókra, Magyarország területén pedig valamennyi SZÉP-kártyát is elfogadjuk.

Adria IC Adria IC Adria IC

Menetjegyek és árak

Személyenként és irányonként:

 

Fekvőhelyes kocsi

Hálókocsi

6 ágyas fülkében

4 ágyas fülkében

3 ágyas fülkében (Triple)

2 ágyas fülkében (Double)

1 ágyas fülkében (Single)

Adria Promo menetjegyek (legkedvezőbb ár, korlátozott számban)

felnőtteknek

43 €

49 €

56 €

69 €

99 €

gyerekeknek (6-14 éves korig)

15 €

21 €

28 €

41 €

-

Adria Flex (visszaváltható)

felnőtteknek

58 €-tól

59 €-tól

66 €-tól

79 €-tól

109 €-tól

gyerekeknek (6-14 éves korig)

25 €

31 €

38 €

51 €

-

TOVÁBB A JEGYVÁSÁRLÁSRA

Felhasználási feltételek

Különleges ajánlatok

 • Családi fülke: a gyerekekkel utazók a készlet erejéig saját fekvőhely-fülkéket is foglalhatnak 179 €-ért! A családi fülkét 2-6 utas veheti igénybe, melyből 1-4 fő utas lehet gyermek, és 1-4 fő utas felnőtt.
 • Privát fülke: 4-6 utas is vásárolhat saját fülkét, már 209 €-tól!
 • START Klub kártyák tulajdonosai (START Klub 50%/Bónusz/VIP) a jegyeket bármikor megvásárolhatják kedvezményes áron!  6 ágyas fülkében már 73 € vagy 53 €-tól. Bővebb információért keresse utazásszervező kollégáinkat az ország bármely pontján. 

Interrail bérletekkel utazóknak az alábbi felárakat kell megfizetni irányonként:

 

Fekvőhelyes kocsi

Hálókocsi

 6 ágyas fülkében4 ágyas fülkében3 ágyas fülkében (Triple)2 ágyas fülkében (Double)1 ágyas fülkében (Single)
Mindkét országban érvényes bérletekkel 28 € 34 € 41 € 54 € 84 €
Csak az egyik országban érvényes bérlettel 53 € 59 € 66 € 79 € 109 €

   A vonaton állatok és kerékpárok nem szállíthatók!

  A menetjegyek a MÁV-START és a GySEV nemzetközi menetjegyeket árusító pénztárai mellett a jegy.mav.hu oldalon, akár regisztráció nélkül is megvásárolhatók. Az interneten vásárolt jegyek kinyomtatva és a MÁV alkalmazásból bemutatva is használhatók utazásra.


Térképes szálláskereső Splitben és a környékén:

Booking.com

 

Továbbutazási lehetőségek

Knin-ből Zadar vonatpótló buszokkal, Perković-ból Šibenik csatlakozó vonatokkal érhető el, ezek menetrendjei a horvát vasút menetrendi keresőjében találhatók meg.

A Split-ből a környező szigetekre (Brač, Hvar, Komiža, Korčula) közlekedő kompok menetrendjei a Jadrolinija hajózási társaság honlapján találhatók meg.

Kaštel Stari állomásról a népszerű Trogir is elérhető autóbusszal vagy taxival.

TOVÁBB A JEGYVÁSÁRLÁSRA

Utazzon kényelmesen, éjszaka, vonattal!

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam:    1 € = 380 Ft


Forrás: Mávcsoport