Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hungexpo Utazás+ Turisztikai kiállítás

Ha kikapcsolódni indulunk, akkor vigyük magunkkal négy lábú házi kedvenceinket is, hiszen a többségük ugyanúgy élvezi a vizeket, mint mi. A legjobb magyarországi kutyás strandok  • Balatonföldvár strandja hivatalosan is kutyabarát, tekintve, hogy abból a célból nyitották meg, hogy legyen egy ismertebb kutyastrand a környéken is. A 2016-ban átadott strand 2500 négyzetméteren várja a kutyusokat és a gazdikat, rengeteg hellyel és eszközzel. A víz gyorsan mélyül, de szerencsére egy rámpa segíti a kutyáknak a vízbe jutást, így ez sem okozhat gondot. A strandot emellett még illemhellyel is ellátták a tisztaság érdekében.


kutya strand magyarorszag 01  • Fonyód is rendelkezik egy kutyabarát stranddal, ami a vízi rendőrség épülete mögött található és egy hatalmas füves rész van összekötve a vízzel. A terület mellett szól az, hogy gondozott az egész és vannak árnyékos részek is.
  • Aki járt már Tihanyon, az láthatta a félsziget belsejében elterülő Belső-tavat, ami mellett van egy olyan rámpa, amit a Levendula-ház szomszédságában kifejezetten a házi kedvenceknek tartanak fent. A csónakkikötő mellett táblák jelzik, hogy hol lehet a vízbe engedni a kutyákat.

 Utazási Tipp  
    Balatoni last minute akciók

  • A Holt-Tisza melletti Mancsos Pancsoló közvetlenül a szabadstrand mellett található, helyét tábla is jelzi. Az elkerített területen fák rengetege ad árnyékot, és közben a közeli büfében lehet enni-inni. Bár a belépés ingyenes, a szabályzat szerint csak olyan kutya tartózkodhat a strand területén, aki maximum 3 hónapja féregtelenítve volt, megfelelő oltásokkal rendelkezik és van chip azonosítója.
  • A tatai Öreg-tó és annak környéke sokak kedvelt kirándulóhelye, vagyis egyértelmű, hogy az erdei túrára és a levezető körre a tó körül magunkkal akarjuk hozni házi kedvencünket is. És ha már itt vagyunk, hagyjuk megmártózni őket a tó vízében. A parton tábla jelzi azokat a szakaszokat, ahol lehetősége van erre.
TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.