Törökország számos vonzó lehetőséget kínál a nyaralóknak, ezért itt van néhány ok, amiért érdemes lehet a magyaroknak Törökországban nyaralni ezen a nyáron:

    Aranyszínű homokos strandok, kristálytiszta víz és szenzációsan jó árú luxus szálodák. A legtöbben ezt keresik, ha nyaralni mennek  Törökországba, amiről jó tudni, hogy nem csak nyáron érdemes  oda ellátogatni. Törökország szinte egész évben ideális úti cél ahová nagyon sok jó árú utazást hirdetnek a legjobb charterező utazásszervezők.

 

 1. Gyönyörű tengerpartok: Törökország híres gyönyörű tengerpartjairól, például Antalya, Side és Alanya. A kristálytiszta víz és a homokos strandok tökéletes helyet biztosítanak a pihenésre és a napozásra.
  antalya torok riviera
 2. Gazdag történelem és kultúra:  Törökország hatalmas kulturális örökséggel rendelkezik, amely magában foglalja a Római Birodalom, a Bizánci Birodalom és az Oszmán Birodalom emlékeit is. A történelmi helyszínek és múzeumok látogatása lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük Törökország gazdag történelmét és kultúráját.
  kemer torok riviera
 3. Gasztronómiai élvezetek: A török konyha egyedülálló ízvilágot kínál, amelyet érdemes megkóstolni. A híres török ételek közé tartozik a kebab, a baklava, a dolma és a köfte.
  torokorszag kusadasi szallodasor1
 4. Kedvező árak: Törökország árai általában alacsonyabbak, mint a Nyugat-Európai országokban. Ez azt jelenti, hogy a turisták olcsóbban élvezhetik a nyaralásukat, mint más európai helyszíneken.
  torok ephesos szarkofag
 5. Számos szabadidős tevékenység: Törökország számos szórakozási és szabadidős tevékenységet kínál, például hajókirándulásokat, vízi sportokat, hegymászást, túrázást és íjászatot. Ezek a tevékenységek izgalmasabbá és élménydúsabbá teszik a nyaralást.
  hm torok banner 360x400px 003

  Összességében Törökország sok lehetőséget kínál a nyaralóknak, akik szeretnék felfedezni az ország szépségeit, gazdag történelmét és kultúráját, valamint élvezni a gyönyörű tengerpartokat és a török gasztronómia ízeit.

TÖRÖKORSZÁGI AKCIÓS UTAZÁSOK olcsótól a luxusig >>  kattints ide !


 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.