Hirdetés

Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

2019-ben február 21-24. között rendezik meg az Utazás Kiállítást a Hungexpo területén.


A Kiállítás díszvendégei Algéria
, Bács-Kiskun megye és Kecskemét valamint a Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram lesznek ebben az évben. A rendezők körülbelül 20-25 ezer látogatóra számítanak. Nem mindenkinek van ideje azonban kimenni és körülnézni az Utazás Kiállításra, ezért készítettünk egy összeállítást arról, hogy mire is számíthatnak azok, akik idejében lefoglalják 2019-ben tervezett utazásukat.


 Tipp:  
    Szállás foglalásKorábban sokan döntöttek úgy, hogy kivárnak a döntéssel és majd elutaznak „Last Minute” áron kevés pénzből az áhított álom utazásukra. Sok esetben volt könnyű a dolguk, hiszen több utazásszervező is túlvállalta magát, és kármentés gyanánt sokszor mélyen a beszerzési ár alatt lehetett lefoglalni az utazási csomagokat akár még a legutolsó időszakban is.


Ez a helyzet az utóbbi években alapvetően megváltozott, ugyanis a szervezők óvatosabbá váltak, és lényegesen kevesebb helyet kötöttek le mint a korábbi években. Inkább az előfoglalási időszakban adott különleges kedvezményekkel törekednek arra, hogy bebiztosítsák az egyenletes kihasználtságot. Az utóbbi időszakban ugyanezt az árazási gyakorlatot figyelhették meg az utazók a szállodák és a fapados légitársaságok árképzési gyakorlatában is. A korai döntést különlegesen jó árakkal honorálják, azaz minél korábbi a foglalás, annál jobb árat biztosítanak nekünk.


kalapos no


Már 2017-ben és 2018-ban is sokan jártak pórul a kivárással. Június elejére elkelt szinte minden jó hely a teljes főszezonra, így a remélt kedvezmények helyett mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, és a reméltnél csak jóval drágábban tudtak csak elutazni a megmaradt helyekre. Azok akik kivártak a foglalással így lemaradtak a jó árú utazásokról, és olyan kompromisszumot kellett kötniük, amibe nem szívesen mentek bele.

 

A magyarok által leginkább keresett tengerparti nyaralóhelyek szálláshelyei – Horvátországtól Tunézián, Török és Görögországon Spanyolországon és Olaszországon át a Balatonig március közepéig-végéig megpróbálják a kapacitásaik jelentős hányadát előfoglalási kedvezményekkel eladni. Ebben az időszakban ugyanazokat a szállásokat tudják lefogadni az utazók, de sokkal kevesebb összegért, mint a nyár folyamán.


 Tipp:  
    Találja meg álmai utazását

Ezen a honlapon már a kedvezményes árakat jelenítjük meg, Ne hagyja veszni a kedvezményeket, gondoskodjon mielőbb a nyaralásukról!  Egy-egy család, vagy társaság akár több 100.000 forintot is megspórolhat ebben az időszakban! Küldje el foglalását online, vagy bízza profi szakemberekre a foglalását a Cartour országos irodahálózatában: Kapcsolat

 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.