Az idei főszezonban Ausztria mellett Horvátország lesz a másik nagyon népszerű úti cél a FlixBus hálózatában. A magyar utazók Budapesten kívül több vidéki városban is  tudnak majd csatlakozni a Flixbusz járataihoz.

.Ezek a városok a következők; Debrecen, Győr, Harkány, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Szeged. 

   A nemzetközi távolsági buszszolgáltató adatai alapján az idei turisztikai főszezonban több, mint 100  a horvátországi  településet lehet majd átszállással vagy közvetlenül elérni a legnépszerűbb  távolsági buszos céggel utazók körében.. A FlixBus ügyfelei ezek közül a  horvát települések közül tudnak idén  helyeket választani és lefoglalni maguknak. Különlegesség, hogy az utazők a bőröndjükön kívül már akár a kerékpárjukat is magukkal vihetik az Adriára.

  A komfortos zöld buszokon,, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapják az utazók. Minden busz fedélzetén ingyenes a Wi-Fi, extra nagy a lábtér, valamint számos csatlakozóaljzat is várja, és a kézipoggyászoknak is bőven jut hely. Külön előnynek számít, hogy amennyiben az utazást valamilyen oknál fogva módosítani kell, a FlixBus ügyfelei ezt az indulás előtti tizenötödik percig azt is megtehetik.


Online szálláskereső Dalmáciában;

Booking.com


 Elvisznek mindenkit a célállomásokra, és közben egy percig sem kell aggódni, mert a weboldalukon található buszmegálló információnak, a naprakész és aktuális buszmenetrendnek, segítőkész munkatársaiknak és barátságos buszvezetőiknek köszönhetően nincs mitől tartani, mert szinte mindent elintéznek az utazóknak. Velük bárki teljes nyugalomban tervezheti meg és bonyolíthatja  le a buszos utazását.

  A főszezonban a vasút mellett sokan választják majd a flixbus járatait, így tanácsos időben lefoglalni a kívánt napra a helyeket, nehogy lemaradjunk a foglalással. Sokaknál fontos szempont az is, hogy melyik ülőhelyet biztosítják maguknak az utazásra.  

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a lenti  zöld képre kattintva már indulhat is a keresés:

  Kattints a képre és írd be a keresőbe, hogy mikor, honnét és hová szeretnél még elutazni !

Meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerűen megy az egész ! 


forrás: travelbay.hu Találd meg a legjobb árakat!

 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.