Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

 Legyen szó akár egy gasztrokalandról, akár a szüret máskor át nem élhető hangulatáról, akár egy túrázásról az ezerszínű erdőkben, vagy Budapest pezsgő kulturális és kulináris életéről, Magyarország ősszel is különleges úti célokkal vár.

  A legszínesebb évszakunk varázslatos hangulatát érdemes valamilyen utazással teljessé téve átélni. Az ország különleges tájain csak ilyenkor gyönyörködhetünk a természet tarka pompájában, és a forró, pezsgő nyár után külön jólesik elmerülni a csend és nyugalom világában. Új kalandokkal vár tehát az ősz, amelynek legfinomabb ízeibe is érdemes belekóstolni, hiszen ez az az évszak, amikor a szüret, a minőségi magyar borok és a gasztronómiai élmények veszik át a nyári vízparti örömök helyét.

A Magyar Turisztikai Ügynökség ezekre az élménylehetőségekre építette fel idei őszi kampányait, kiemelten megjelenítve hat turisztikai térséget, amelyek mindegyike kötődik valamilyen módon a borhoz és a gasztronómiához, de mind mást is nyújt a kulináris kalandozásokon kívül: Tokaj és Nyíregyháza, a Mátra-Bükk térségePécs és Villány lankái, a Balaton, valamint Budapest és annak környéke.A belföldi kampány fő üzenete „Az otthon mindig elkísér”, amely azt fejezi ki, hogy bárhova induljunk is Magyarországon belül, az új élmények mellett mégis mindig otthon érezhetjük magunkat, úgy élhetjük át a feltöltődés és felfedezés izgalmas napjait, hogy közben szinte végig az otthon melege vesz minket körül.

  A belföldi kampánnyal egy időben hét országban ismerhetik meg hazánk őszi élménykínálatát: Németországban, Lengyelországban és Romániában bor és gasztronómiai témájú kampány indult el, Budapestet pedig az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Spanyolországban és Olaszországban népszerűsíti idén ősszel a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Forrás: turizmus.com

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.