A Kvarner-öböl a magyar nyaralók egyik legfelkapottabb nyári üdülő  paradicsoma. Strandok, vízi sportok, bájos kikötővárosok, sok jó kemping kemping és hotel teszik vonzó utazási célponttá tavasztól késő őszig. 

 

  Horvátország  tökéletes  nyaralóhely a legtöbb magyar utazó számára. Az Isztriai-félsziget és a Kvarner-öböl mediterrán varázsa sok magyar utazó szivét rabul ejti minden nyáron. Az  Adriai-tenger álomszép partjai és a változatos  tengeri szigetei  régóta várják az üdülni vágyókat ezeken a   Budapesttől körülbelül 530 kilométernyire található üdülőhelyeken. 

opatija strandok 01

  Patinás paloták, templomok, katedrálisok és más történelmi épületek találhatók Opatijában, Krk vagy Rab óvárosaiban. A finom homokos strandok   nem jellemzőek. Leginkább  türkiz színű  sziklás öblökben és a  többé-kevésbé finom szemcsés kavicsos strandokon lehet fürödni az Adriának ezen a szakaszán.  A kristálytiszta víznek köszönhetően  az egész Isztriai félsziget és a Kvarner-öböl menti üdülűhelyek és szigetvilág a sznorkelezők és a búvárok paradicsoma.

Kvarner-öböl, Horvátország

 Kempingek és sportlehetőségek a Kvarner-öbölben 

  A régió több mint 50 kempingje közül több is  rendelkezik búvárbázissal. A népszerű sporttevékenységek közé tartozik a szörfözés, vitorlázás, túrázás és kerékpározás. A hajókirándulások iránt érdeklődők  is sokféle program közül válaszhatnak:  a helyszínen sokféle kirándulást szerveznek,  néhány kempingnek még saját kikötője is van.

opatija strandok 01

TIPP:   A szálláslehetőségek spektruma az egyszerűtől a luxusszállásokig terjed, amit számos szabadidős tevékenységgel egészít ki. Főszezonban egész Horvátország az európai árskála középső-felső harmadához tartozik, de a szállásárak sokkal alacsonyabbak a főszezonon kívül eső hetekben.


adria


Horvátország hagyományos  célpontja a naturista üdülőknek is. Számukra általában van külön strandszakaszokat jelölnek ki. A kutyával érkezőket is szinte mindenhol tárt karokkal várják. A Kvarner-öböl települései gyorsan elérhetőek az A7-es útról. A szárazföldről érkezők számára megkönnyíti az utazást, hogy híd vezet a legnagyobb Krk-szigetre, míg a szintén kedvelt Cres szigetére komppal lehet eljutni.

 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.