Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

Pilanesburg Nemzeti Park, extravagáns szállodák és kaszinók Johannesburg közelében.

 

A Magyarországtól 8.000 kilométerre lévő Sun City városát az 1970-es évek végén álmodta meg és hozta létre egy gazdag és élénk fantáziájú helyi milliárdos, aki helikopteréről kereste a megfelelő helyszíneket az akkor még az apartheid rendszerben embargóktól sújtott Dél-afrikai Köztársaság tehetős polgárainak szánt üdülő és szórakoztató központja számára. Amint megpillantotta ezt a mesébe illő szépségű tájat, máris tudta, hogy megtalálta az ideális helyszínt, és elkezdődött a hatalmas építkezés, ami mindenidők legdrágább szállodaipari beruházása volt, és

 

amely köré 1,5 millió trópusi fából telepítettek egy mesterséges őserdőt.

 

A helyiek azt állították, hogy Sun City lett a dél-afrikai válasz Las Vegas-ra, de sokkal többet és mást ad mint egy üdülőhely vagy egy vidámpark vagy egy kaszinóváros.Szállodák Sun Cityben

 

Sun City a Dél-afrikai Köztársaság északnyugati tartományában található, mindössze 2 óra autóútra Johannesburgtól (kb.150 km) az Elands folyó és az 50.000 hektár kiterjedésű Pilanesberg Nemzeti Park között. A komplexumban négy szálloda, köztük a lenyűgöző Palace of The Lost City és az izgalmas Sun City Hotel. Szórakoztató extravagáns bemutatókkal, káprázatos kaszinókkal, koktélbárokkal, mozikkal, éttermekkel, trendi butikokkal és csodálatos adottságú golfpályákkal várja a vendégeket. Egyikük a világ egyik legnagyobb kaszinójának ad otthont számtalan nyerőgéppel és 38 játékasztallal!


sun city

forrás: flickr.com


Élménypark:

 

A hatalmas látogatóközponton keresztülhaladva egy impozáns elefánt szobrok között vezető útvonalon áthaladva vezet az út a fantáziadús elemekből kialakított élményparkhoz, ahol több medence és egy óriási mesterséges tó környezetében vízi attrakciók sora gondoskodik a látogatók szórakoztatásáról. A látogatókat szubtrópusi kertek, pezsgő medencék, különböző csúszdák, egy izgalmas egy őrült és kalandos vízfolyás valamint a hatalmas, 1,3 millió m3-es mesterséges tó fogadják, ahol csaknem minden vízi sportot ki lehet próbálni.

 

Itt található a világ legnagyobb 2 km hosszú vízi csúszdája is,

 

mely a maga 280 méteres magasságával garantáltan felpörgeti mindenkinél az adrenalin termelést. A Sun City és a Gary Player Country Club és az elveszett város nemzetközileg elismert golfpályái. Mindkettőhöz látványos hátteret kínálnak a Pilanesburgi hegyek amelyeket a legtapasztaltabb golfozók is szívesen látogatnak.


sun city nemzeti park


Pilanesburg Nemzeti Park:


A Sun City hatalmas egyik nagy előnye a gyönyörű Pilanesburg Nemzeti Park közelsége, ahol találkozni lehet a "big five" csoport állataival (elefánt, orrszarvú, kafferbivaly, oroszlán, leopárd ), valamint számos más állat és madárfajt is meg lehet figyelni eredeti életközegében. A csodálatos park (kb. 10 perces autóútra található Sun Citytől, így könnyedén el lehet jutni oda. A kirándulás során nyitott terepjárókról lehet közelről megfigyelni és fényképezni az afrikai természet szépségeit. A séták során pedig szakképzet vadőrök és vadászok vigyázzák az utazók testi épségét és egészségét. A bátrabbak akár egy hőlégballon túrán is részt vehetnek!


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.