Az osztrák és a szlovén határ közelében fekvő Szentgotthárdon kialakított St. Gotthard Spa & Wellness fedett gyógy- és termálfürdő egész évben várja látogatóit.

 Az osztrák és a szlovén határ közelében fekvő Szentgotthárdon kialakított St. Gotthard Spa & Wellness fedett gyógy- és termálfürdő egész évben várja látogatóit.  A létesítményt Szentgotthárd város önkormányzata hozta létre a térség idegenforgalmi vonzerejének növelése céljából. Az élménypark tökéletes kikapcsolódást nyújt kicsik és nagyok számára, bár elsősorban inkább a fiatalabb korosztály és családok számára ajánlanám inkább.


Szentgotthárdi fürdő

  Már a környezet is szemet gyönyörködtető: a mediterrán hangulat uralja a gyógyfürdő terét, amit a számos pálmafa és növénysziget, az élményelemek, valamint a különleges kőburkolatok csak tovább erősítenek. A fürdőt nemcsak a magyarok, hanem a szomszédos osztrák települések lakói is kedvelik, de vannak látogatók a közeli Szlovéniából is.
 

Miért válasszuk a szentgotthárdi élményfürdőt ?


- 1500 négyzetméteres vízfelület
- A spa és a wellness szolgáltatások mellett számos animációs programból is válogathatunk
- Szolgáltatásai között szerepel pezsgőfürdő, kül- és beltéri élménymedence, pihenő medence, tanmedence, csúszdák, szaunák, szaunabár, étterem, aroma fürdő, római fürdősor, hideg vizes úszómedence, gyermek medencék, különféle gyógykezelések, wellness szolgáltatások (pl. thai masszázs)
- Nyitvatartás: 8-20 óráig
- Árak: 3.500 HUF (felnőtt), 1.800 HUF (gyermek)


 A város a jövőben még nagyobb hangsúlyt akar fektetni a fürdő fejlesztésére (jobb infrastruktúra, további üdülők, luxus kemping) és a környék turisztikai szempontból vonzóbbá tételére, de ha már Magyarország legnyugatibb városában járunk, nem szabad kihagynunk a Barokk kertet, a Pável Ágoston Múzeumot, a Színházat, és a Kaszagyár farkaskalapácsainak megtekintését 

 

Nézz Körül A Fürdőben egy virtuális Túrán !      


 Utazási Tipp  
    Online szállásfoglalás bomba akciókkal egyszerűtől a luxusig

 

Szentgotthárd
További látnivalók a környéken: 

 

- Körmend – Batthyány-Strattman kastély, Tiszti ház, késő gótikus római katolikus templom 
- Nádasd – templomkert látványosságai, Helytörténeti Múzeum, Borostyánút részletei
- Őriszentpéter – Őrség Múzeum, Árpád-kori katolikus templom, parasztházak, Turul-szobor 


 
Szerző:  Méhes Judit

Felhasznált képek: wikimedia, thermalpark.hu