Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

Hirdetés

Kalandban gazdag tenerifei élményekért mindenképpen keresd fel a Forestal Parkot - a napfény mellett itt az adrenalin is garantált.

 

Még ha egy kifejezetten pihenős, semmittevős nyaralásról is álmodik az ember, és Tenerifét választva úticéljául nyilvánvalóan meg is találta az ehhez elképzelhető legjobb helyszínt, néhány strandolással töltött nap után előfordulhat, hogy erőt vesz rajta valami hiányérzet-szerűség. Ilyenkor lehet érdemes megkeresni a napozással, úszással és olvasással töltött napok tökéletes ellenpontját. Az egyik oldalon a végtelen tenger nyugalma, a hullámok ringatása és a napfény melege - a másikon valamilyen izgalmas és egyedülálló kaland; lehetőség szerint valami olyan, ami messze túlszárnyalja az előzetes elképzeléseinket.


forestpark tenerife01Forrás: forestalparktenerife.esElindulhatunk egy ilyen napon felfedezni a környék többi strandját, kipróbálhatunk valamilyen új sportot, végigjárhatunk néhány túraútvonalat - vagy elindulhatunk a Forestal Parkba, ahol remek kalandok, drótkötélpályák, lenyűgöző természet és változatos aktivitások várnak ránk. Többségük a Las Lagunetas természetvédelmi terület óriásfenyőinek lombkoronái között, lenyűgözően sokszínű növényvilággal, összesen több, mint 90 lehetséges programmal, melyek nagy része nyomokban köteleket, hidakat, hálókat, létrákat és kötélpályákat, illetve ezek jól kitalált, kipróbált és biztosított keverékét is tartalmazza.


 Utazási Tipp  
    Tenerife utazások, akciók, last minute

Egy rövid bevezetést, néhány biztonsági előírás ismertetését és bemutatását követően meg is kezdhetjük kalandozásunkat a fák között. Ha valaha álmodoztál arról, hogy Tarzanként hintázz a fák között a magasban, itt ez az élmény végre a tiéd lehet - annyi plusszal, hogy a köteleken ugrándozást lényegesen több formában is kipróbálhatod, miközben végig ügyelnek a biztonságodra, a trükkösebb részeknél segítenek, és úgy általában a rendelkezésedre állnak a park barátságos alkalmazottai. A lelki békéd megőrzéséről pedig maga a természet közelsége gondoskodik; magasan, a fák tetején, Tenerife lélegzetelállító természeti csodái közt, távol a zajtól, tömegtől és technikai vívmányoktól, egy-egy kihívásos rész előtt egymagadban, csendben, békében, csak arra figyelve, amiben éppen vagy.


forestpark tenerife02Forrás: forestalparktenerife.es


Az élmények, amik közül válogathatsz, igazi "sok-az-egyben" csomagként csábítanak, hiszen a sétálós részek mellett helyenként már-már egy edzéssel is felér a 86 csomópont közötti mozgás és csúszás - a leghosszabb kötélpálya 230 méter, mire a végére érsz, garantáltan feltöltődsz, és tele leszel energiával.

 

A park nyújtotta kihívások nagyon változatosak, így folyamatosan (általában legalább 2-3 órán keresztül) biztosítják a szükséges adrenalin-löketet ahhoz, hogy egyre feljebb és feljebb (akár 30 m magasra is) kapaszkodva egyre izgalmasabb élményekkel gazdagodhass - a pálya végére érve érdemes lehet megkérned valakit, hogy készítsen rólad egy fotót, mert az a mosoly, ami ezekkel a kalandokkal a hátad mögött terül majd el az arcodon, biztos, hogy életre szóló emlék lesz majd. Gondoltak viszont azokra is, akik a földhöz közelebb érzik jól magukat, vagy kisgyerekekkel érkeztek; a park megálmodásakor minden korosztályra és személyiségre gondoltak, függetlenül attól, hogy az a célod, hogy kimozdulj a komfort-zónádból, vagy épp azon belül maradva szeretnél elmenni addig, ameddig lehet – itt megtalálod, amiért jöttél.

 

forestpark tenerife03

Forrás: forestalparktenerife.es


 Utazási Tipp  
    Tenerife utazások, akciók, last minute

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.