Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hungexpo Utazás+ Turisztikai kiállítás

Az asztrológia többek között a csillagok állásából, és abból, hogy melyik jegybe születtünk határozza meg az életünket, és azt, hogy éppen hova utazzunk! Utazási horoszkóp a Kos, Bika és az Ikrek számára.

 

Most vegyük sorra a jegyeket, és azoknak az utazási szokásait, hiszen itt is tapasztalhatunk bizonyos fokú eltéréseket.

 

Kos (03.21.-04.20)

 

Mivel a kos egy tüzes jegy, valószínű, hogy a csillagjegy képviselőit vonzzák a meleg, forró vidékek. De mivel kos, kicsit önfejűen szervezi az utat, és nem bárkivel, hanem a szoros baráti körrel hajlandó csak utazni. A kos fejjel megy a falnak, és nagyon sok energiája van, ami miatt a környezete tiszteli őt, viszont a vakáció alatt sem tud igazán kikapcsolódni, muszáj valamit csinálnia. A mozgás mindennél fontosabb számára, legyen az egy egyszerű túra, úszás, vagy bármilyen sport. Viszont ha kossal utazol, akkor érdemes felkészülni arra, hogy irgalmatlan tempót fog diktálni, és ezért muszáj lesz éveket fiatalodnod. Ám bizonyos szintű kiszámíthatatlanság is jellemzi, így muszáj lesz hozzászoknod a hirtelen ötleteihez.

 

Országok: Anglia, Németország, Dánia, Franciaország, Japán, Jordánia, Bali, Mexikó, Hongkong, Szíria, Palesztina.
Városok: Nápoly, Verona, Firenze, Velence, Krakkó, Utrecht, Amszterdam és Rio de Janeiro


mikor utazzunk utazasi horoszkpop 02Bika (04.21.-05.20.)

 

A bikák nem lelkesednek a hosszú utakért, ők jobban szeretik a kellemes otthon melegét, vagyis extrém hosszú utakra ne számítsunk velük kapcsolatban. A bikák adnak az igényességre, egy jó szálloda, vagy a festői környezet könnyen elcsábíthatja őket a komfortzónájukból. A társaságot viszont kedvelik, és számukra a legjobb program egy meghitt falatozás, vagy összeülés a barátokkal. A bikák szívesebben utaznak olyan helyre, ami viszonylag közel van hozzájuk (vagy legalábbis egy napos úttal elérik azt), és ha egyszer egy hely elnyeri a tetszésüket, akkor oda gyakran vissza fognak térni.

 

Országok: Írország, Görögország, Törökország, Svédország, Ciprus, Capri, Irán, Lengyelország, Franciaország, Svájc, Mallorca, Mauritius
Városok: Luzern, Lipcse, Palermo, Zürich, St. Luis, Dublin, Mantova, Verona


 Utazási Tipp  
    Utazz velünk, ahova csak szeretnél

Ikrek (05.21.-06.21)


Az ikrek szeretnének a nyaralásuk során minél több élményben részesülni, ezért mellette semmiképpen sem fogsz unatkozni. A tapasztalat gyűjtés számára a legfontosabb, miközben a helyi szokásokat, ételeket is kipróbálja, hogy tökéletes kép alakuljon ki a fejében az országról. Minden iker kíváncsi, ezért minél több országba szeretne elutazni, hajtja egy belső ösztön, a kíváncsiság, hogy mindig más helyet ismerjen meg. Ez ösztönzi arra, hogy mindig külföldre utazzon, lehetőleg olyan helyre, ahol addig nem járt még. A nyelvekkel sem lesz semmi problémája, ugyanis a remek nyelvérzéknek köszönhetően könnyen el tudja sajátítani azokat. Neki nem szükségesek a társak, nélkülük is jól boldogul, akár a másik országban is könnyen szerez magának barátokat.

 

Országok: USA, Olaszország, Nyugat-India, Wales, Szardínia, Belgium, Norvégi, Örményország, Tunézia, Izrael, Palesztina

Városok: Mainz, London, Nürnberg, New York, Versailles, Cordoba, San Fransisco, Róma, Melbourne


mikor utazzunk utazasi horoszkpop 01

 

 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.