Több, mint száz németországi szabadidős park várja szuper élményekkel a gyerekes családokat és szórakozni vágyó utazókat

 

Számtalan fantasztikus élmény közül választhat, aki családosan vagy társasággal választja Németországot ebben az évben úti céljául. A folyamatosan megújított érdekes és színvonalas szórakoztató téma parkok számtalan látnivalóval bővítik kínálatukat évről-évre, azért, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzenek látogatóiknak. Az utóbbi években a szórakoztató parkok már tematikus szállásokat is építettek, hogy megkönnyítsék a látogatást a távolabbról érkezőknek. Ezek a szállodák mások, mint egy átlagos hotel. Ötletes dizájn elemekkel biztosítják, hogy a nagy kaland tovább folyatódjon a falaikon belül is. Szintén új trend az egész éves nyitva tartás, a téli időszakban például adventi rendezvénnyel, téli programokkal is bővítitek kínálatukat. Íme néhány park az ismertebbek közül.


europa park nemetorszagforrás: blog.europapark.deEURÓPA Park – Rust

 

Németország legnagyobb szórakoztatóparkja 95 hektáron várja a szórakozni vágyókat, ahol minden nap sok érdekes programra nyílik lehetősége a látogatóknak. Területén több, mint 100 attrakciót lehet találni, melyek minden szintű szórakozási igényt kielégítenek. Az Európa Parkban található a kontinens második legmagasabb hullámvasútja, nem kevésbé izgalmas a 4D mozi vagy a repülő szimulátor sem. Novembertől januárig pedig varázslatos téli csoda országgá alakul Németország első számú szórakoztató parkja.


legoland gunzburgforrás: legoland.de


LEGOLAND – Günzburg

 

München és Stuttgart között épült fel az ikonikus családi szabadidőpark, mely európai tájakat és városokat mutat be. A 26 futballpályányi szabadidőpark kialakításához 55 millió építőkockát használtak fel. A látványos építményeket nagyon szórakoztatóan és ötletgazdagon építették fel. Van benne kalóz és vadvízi világ, Little Asia, Flying Ninjago sőt a gyermekek építhetnek és programozhatnak is kis Lego robotokat vagy próbára tehetik ügyességüket a kötélpályákon. Ha valaki úgy dönt, hogy éjszakára is maradna, kipróbálhatja a 72 lego dizájnú nyaralóházak egyikét, vagy akár a lovagi sátrak egyikében is éjszakázhat.


RAVENSBURGER FREIZEITPARKforrás: bodensee.de


RAVENSBURGER FREIZEITPARK – Bódeni tó

 

Az ötletgazdag játszóparkban 60 attrakció várja a látogatókat. Bobozás, óriási kirakójáték, 60 méteres vízi csúszda és raftingpálya is várja a bátor gyerekeket és szüleiket. A cirkuszi és bűvészprogramok mellett őrült labirintus és az elektromos autós közlekedési játékpark is csodás élményeket nyújt.

 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.