Hirdetés

 A nyári szünet idején gyakran indulunk hosszabb-rövidebb utakra autóval, váratlan helyzetek pedig még a leggyakorlottabb gépjárművezetőkkel és a legkörültekintőbb előkészületek mellett is adódhatnak. Ezekben az esetekben nyújthat gyors és hathatós segítséget az AutoSOS szolgáltatása itthon és külföldön a  gyári garanciaidőszak után is,  évjáratkorlát nélkül. 

 Egy rendkívül fontos, egyben nagyon hasznos szolgátatást nyújt az autósoknak a Magyarországon több évtizedes múltra visszatekintő Europ Assistance. Az egy hónapra vagy egész évre köthető AutoSOS.hu személygépjármű asszisztencia-biztosítás keretében professzionális segítéget nyújtanak a gépjárművekkel kapcsolatos műszaki meghibásodás, baleset vagy önhibából eredő elakadás esetén a nap 24 órájában, a hét minden napján, belföldön és Európa többi országában egyaránt. Szolgáltatásuk lényege, hogy a Europ Assistance tapasztalt kollégái leveszik az ügyintézés és szervezés minden terhét a válláról.   Magyarországon elsőként eltörölték a gépjármű életkorára és a futott kilométerekre vonatkozó felső korlátot is, így szolgáltatásokat akkor is igénybe veheti, ha idősebb autóval rendelkezik.


  


  Az AutoSOS szolgáltatás hátterét a Europ Assistance a világ egyik vezető asszisztenciaszolgáltató cége biztosítja, amely  története egészen 1963-ig nyúlik vissza, amikor Pierre Desnos megalapította a mára világméretű hálózattal rendelkező csoport legelső tagját. Napjainkban a Europ Assistance a Generali csoport tagjaként a világ 208 országában 750.000 szolgáltatóból álló partnerhálózattal és 37 operációs központtal rendelkezik. A magyarországi Europ Assistance már közel 25 éve van jelen a biztrosítási piacon, és ez idő alatt egy több országot magában foglaló régiós központtá nőtte ki magát. Munkatársaik 12 nyelven beszélnek 5 operációs központukban (Budapest, Debrecen, Belgrád, Pirot,  Skopje). Évi több, mint 650.000 hívás során segítik az ügyfeleiket. Az Europ Assistance Magyarország Kft. öt alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat. Magyarország területén a biztosítást az Europ Assistance S.A. Irish Branch Biztosító nyújtja.



  Az AutoSOS biztosítást az autós ügyfelek váratlan szituációinak megoldására állítottak össze maximálisan figyelembe véve a bajba jutottak érdekeit. A segítség az év minden napján 24 órában áll ügyfelek rendelkezésére belföldön és Európában egyaránt. Műszaki meghibásodás, baleset vagy önhiba esetén a biztosítottak telefonon tudnak kapcsolatba lépni az operátorokkal, akik pillanatok alatt megszervezik az autómentést, valamint szükség esetén csereautót vagy szállást is biztosítanak a javítás idejére.


autosos kep2


 

Mit nyújt az AutoSOS?

Az online ügyintézést választaná?

 A digitális AutoSOS szolgáltatással még a telefont sem kell felemelni, hiszen egy dedikált link segítségével az online felületükön keresztül is azonnali segítség hívható veszélyhelyzet, műszaki meghibásodás esetén belföldön! 

Gyors segítség

  Magyarország területén garantálják az 1 órán belüli kiérkezést. 

Gépjármű szállítás

  Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, ami alkalmas a gépjármű tartós és profi javítására.

3 napig cserekocsi

  Ha az autómentő nem tudta a helyszínen megjavítani gépjárművet, a szakszervizben történő javítás idejére megrendelnek egy bérautót, és megtérítik annak bérleti díját. (Személygépjármű esetén B kategóriás bérautó bérlési költségének átvállalása maximum 3 napra kistehergépjármű esetén azonos kategóriájú gépjármű bérlési díjának átvállalása maximum 3 napra. A kauciót nem téríti meg a Biztosító.)

Külföldön még a szállást is fedezik 2 éjszakára

  Csereautó vagy továbbutazás helyett a gépkocsiban utazó személyek legfeljebb 2 éjszakára – a szobára vonatkozó szállásköltségek átvállalásával, az esetlegesen igénybe vett többletszolgáltatások értékét leszámítva – díjmentes szállást is választhatnak egy közeli szállodában, a gépkocsijavítás idejére (60 EUR/fő/éj összeghatárig, 2 éjszakára).

Az autó hazaszállítása

 Az  az Autosos szolgáltatás keretében a biztostó átvállalja szükség esetén  a bajba jutott gépjármű hazaszállítását is külföldről, amennyiben a műszaki meghibásodás nem javítható ki maximum három munkanapon belül. (Személygépjármű esetén 400 000 Ft limitösszegig – kötelező önrész: 25 000 Ft, kishaszongépjármű esetén 400 000 Ft limit összegig – kötelező önrész 50 000 Ft.)


autosos reklámképe1


Nézd meg itt az AutoSOS  ajánlatát!  Meg fogsz lepődni, hogy mennyire kevésbe kerül a biztonságos autózás!

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.