Hirdetés

  Amikor autót vásárolunk, jól átgondolt döntéseket kell hoznunk, mert bárhogy döntünk, az hatással lesz az elkövetkező éveinkre – és a pénztárcánkra. Ezeket a döntéseket sokkal könnyebb meghozni, ha egy olyan autókereskedővel dolgozhatunk együtt, akiben megbízunk, és aki biztos, hogy nem próbál meg egy számunkra kedvezőtlen üzletbe belehajszolni minket. Hogyan találjuk meg őt? Segítünk!

Kutatás, kutatás, kutatás...

Bármelyik autókereskedést is választod, mielőtt felkeresed, végezz alapos kutatást a megvásárolni kívánt autóval kapcsolatban. Kezdd azzal, hogy meghatározod az autó márkáját, modelljét, ami megfelel az igényeidnek és a költségvetésednek. Hasonlíts össze különböző márkákat élettartam, biztonsági értékelések, üzemanyag-fogyasztás tekintetében. Emellett nézd meg az árakat, hogy a nagyjából képbe kerülj, mire számíthatsz, mi a reális értéke egy, a te választásodhoz hasonló járműnek.

Ajánlások

Fordulj bátran olyan családtagokhoz, barátokhoz és kollégákhoz, akikről tudod, hogy nemrég vásároltak új autót, kérdezd meg őket a különböző kereskedőkkel való tapasztalataikról

Ezek az ajánlások értékes, hasznos információkkal szolgálhatnak arról, melyik autókereskedő a legmegbízhatóbb, melyikhez fordulhatsz bizalommal a kéréseiddel, kérdéseiddel.

Online vélemények

Az internet kiváló terep ahhoz, hogy az adott kereskedő hírnevének alaposan utánajárj. Böngéssz autós fórumokon, a kereskedő saját oldalán, olvass el mindent más ügyfelek tapasztalatairól. Rengeteg olyan információ birtokába kerülhetsz, amik segíthetnek az adott kereskedő erősségeinek és gyengeségeinek felmérésében. Bizonyosodj meg róla, hogy a választott kereskedő rendelkezik minden szükséges engedéllyel, jó hírnévvel – a hatóságoknál is. Ez a lépés azért fontos, hogy elkerüld a lehetséges csalókat.

Ne csak egy autókereskedőt keress fel!

Elsőre szimpatikus a kereskedés, úgy érzed, megtaláltad az autódat, és minden álmod valóra vált? Akkor gratulálunk, a szerencsések közé tartozol – de akár így érzed, akár nem, mindenképp nézz meg legalább egy másik kereskedést, csak hogy biztos lehess benne, hogy a legjobb helyet választottad. Sose félj továbblépni, ha jobbat találsz!

Vizsgáld meg a kereskedő készletét

Egy megbízható kereskedőnek széles választéka szokott lenni új és használt autókból egyaránt. Győződj meg róla, hogy az autók megfelelő állapotban vannak, nincsenek elsőre láthatatlannak tűnő sérüléseik, hibáik. A széles választék segít a tájékozott, átgondolt döntés meghozatalában.

Magabiztos, higgadt tárgyalások

Ne félj határozottan tárgyalni. Mivel előzőleg alaposan utánanéztél a kínálatnak, a kereskedőnek, és minden lényeges információ a birtokodban van, magabiztosan kezdhetsz el alkudozni, amikor a végső vételár kérdését tárgyaljátok. Egy megfelelően kiválasztottautókereskedőnek az a végső célja, hogy a vevő annyira elégedett legyen, hogy máskor is hozzá forduljon, ha autót vásárolna. Ez a kereskedő biztos lehetsz benne, hogy nyitott lesz az alkura, és meg tudtok majd egyezni egy mindenki számára elfogadható árban.

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.