Hirdetés

Az Aeroexpress Regional ugyan tavaszra tervezte a folytatást, de a nagy érdeklődésre tekintettel a légitársaság december 16-tól elindítja a Budapest-Kolozsvár-Budapest járatait.

  A kéthónapos őszi tesztidőszak tapasztalatai azt mutatták, hogy Budapest és a Kincses város közötti légi kapcsolat fenntartása kiemelt fontosságú, a járatok egészen február 15-ig elérhetővé váltak. – Ezen a már előkészített járaton tudjuk a magyar regionális repülés bevezetését a leghasznosabb módon szolgálni, erős referenciát felépíteni az utazók részére egy későbbi bővebb útvonalhálózat használatához – emelte ki a Somogyi-Tóth Dániel, a cég alapító résztulajdonosa.


aeroexpressz gép

A hétfő-szerda-péntek járatnapok továbbra is megmaradnak. Hétfő reggel, valamint péntek este fordulójárat közlekedik a két város között, szerdán azonban két alkalommal, reggel is és este is biztosít közvetlen kapcsolatot a regionális légitársaság Budapest és Kolozsvár között. Így aki egy hétvégét szeretne eltölteni valamelyik célállomáson, ideális megoldást talál, a szerdai két járatpárnak köszönhetően pedig mind a kolozsvári, mind a budapesti üzleti utazóknak kiszámítható módon lesz lehetőségük egy munkanap alatt oda-vissza megjárni a másik várost.

A légitársaság – amelynek járatait résztulajdonosa, a szintén magyar tulajdonú és többévtizedes európai tapasztalattal rendelkező BASe Airlines üzemelteti – számos kedvezményt kínál az ünnepi időszakban. A téli időszakot következően továbbra is tavaszra tervezik a Kárpát-medencei és regionális járatainak indítását – az elképzelések szerint ekkor kerülhet sor a debreceni és marosvásárhelyi összeköttetések folytatására, valamint további célállomások bevonására is. - Amellett, hogy tárgyalást folytatunk a nagyobb magyarországi és erdélyi repülőterek üzemeltetőivel, felmérjük az utazók preferenciáit is, így a folyamatot a társaság honlapján található kérdőív kitöltésével tudják segíteni a leendő utasok – tette hozzá a cég közleménye.


aeroexpress beszállók

A regionális légitársaságok meghatározó szerepet játszanak Európában. A pandémia előtti években mintegy 60 ilyen vállalat üzemelt a kontinensen. 2017-ben például 77 millió utast szállítottak mintegy egy millió járaton, és 2700 útvonalon, az elmúlt évtizedben azonban Magyarországon hiányzott a kínálatból.


 Utazási Tipp  
    BOMBA áru szállások, online foglalás akár SZÉP kártyával is !


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.