Hirdetés

  Ebben az évben a Magyar Közút Budapesttől északra  az M0-s autóúton található Megyeri hid két 100 méter magas  pillérjéből varázsol hatalmas karácsonyi installációkat, azonban a tavalyi egy helyett, most mind a két pilon borul majd zöld fénybe a következő két hétvégén. Az érdeklődők december 23–25-ig és december 30-tól az új év első napjáig nézhetik meg ezt az új látványosságot.

  A tavalyi év kellemes meglepetése volt, amikor a Magyar Közút karácsonyfává alakította át a Megyeri hidat. A most kezdődő téli szünetben ismét karácsonyfává alakul majd át az M0-ás Megyeri hídja. Az útkezelő  társaság fontos célkitúzése volt, hogy energiatakarékosan, bolygóbarát megoldással készítsék el a Megyeri-híd karácsonyi díszkivilágítását, amit már nagyon sokan tavaly is megszerettek. A hagyományt tovább folytatva a kijelölt napokon napnyugtától másnap kora hajnalig bárki megcsodálhatja majd az ország legnagyobb karácsonyfáit. 


megyeri hid

  Idén kizárólag a híd alap díszkivilágítását felhasználva színezik majd át a karácsonyfa alakú pilléreket zöldre, ami  így valamivel halványabb fényű lesz, viszont  mind a két 35 emeletnyi magas pilont átszínezik majd. Azaz a budai és a pesti hídfő is ünnepi zöld világítást kap. Sőt, az első hétvégén mindkét pilon mindkét oldalára felkerül egy-egy  karácsonyfa fény-csúcsdísz is.  A második hétvégén is december 30-tól egészen január 1-ig lesz zöld színben pompázik majd az ország egyik legszebb és leglátványosabb hídja. 


megyeri híd duplán zöld


   Semmiképpen nem tanácsolják az autósoknak, hogy a  leállósávban megállva fotózzanak, vagy nézzék meg ezt a látványosságot, mert  azt kizárólag a műszaki hibák esetén lehet használni. A pesti oldalon a 2-es főút felől javasolják megközelíteni  a hidat, ahol a pesti hídfő alatti részen megállva biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is felj lehet jutni a híd járdáira. Azt is kérik, hogy óvatosan, a követési távolságot betartva, a többi közlekedőre nagyon odafigygyelve haladjjon át mindenki a hídon az érintett napokon. Ezt a pályákon található digitális kijelzőkön is külön jelezik majd. Ezen kívül a dunakeszi mérnökség szakemberei a forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát is rendszeresen ellenőrzik majd az útellenőri szolgálatunkon és a hídon található forgalomfigyelő kamerákon keresztül. Utazási Tipp  
    BOMBA áru wellness szállások, online foglalások akár SZÉP kártyával is !


Ha Téged is érdekel a karácsony, nézd meg itt Magyarország legszebb ünnepi fényeit és karácsonyfáit!

 

 

 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.