Hirdetés

   Az előző évekhez hasonlóan ismét közös járőrszolgálatot látnak el a magyar rendőrök horvát kollégáikkal júliusban és augusztusban Horvátországban - írta meg az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata  a rendőrség honlapján.

    A kiküldött magyar rendőrök ezen a nyáron is a dalmáciai Zadarban és az isztriai Pulában, valamint a környékbeli településeken, főként a strandok és a magyarok által felkeresett legfőbb látnivalók  környékén járőröznek majd. A legfontosabb feladatuk az lesz, hogy információkkal és útbaigazítással segítsék a magyar utazókat, ami nagyban segíti a horvát rendőrök munkáját.


Zadar

fotó: Zadar


   A rendőrségi  közlemény szerint a nyári magyar-horvát közös rendőri szolgálat mostanra hagyománnyá vált, mivel a magyar rendőrök 2007 óta támogatják a horvát rendőrök munkáját ebben a formában is.  A magyar rendőrök kiválasztásánál alapvető szempontként veszik figyelembe legalább az angol nyelv ismeretét, de a kiküldöttek között lesz olyan rendőr is nyáron, aki anyanyelvi szinten ismeri a horvát nyelvet - írja a közlemény alapján az MTI.


Pula aréna

fotó: Pula Aréna


A Horvátországba utazó magyar állampolgárok az összes naprakész információt elolvashatják a konzuli szolgálat honlapján.

Akinek nyáron segítségre lesz szüksége Zadarban és környékén hívja fel a +36 30 114 8704 számot,  Pulában pedig a +36 30 744 6147 telefonszámon várják a hívásokat. Ez a két telefonszám kizárólag 2022. július 1. és augusztus 31. között érhető el segítségkérés céljából.


 Térképes szálláskereső olcsótól a luxusig:

Booking.com


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.