Hirdetés

A gyerekekkel utazóknak készítettünk egy összeállítást Ausztria legjobb gyermek, kaland- és élményparkjairól. A felejthetetlen szórakozás 100%-ban garantált!

 

Családi kiruccanás Bécsbe

 

Ezt az összeállítást mindenképpen Bécs városával kell elkezdenünk, hiszen a Práter 1766 óta szórakoztatja a gyermekeket. Jelenleg 6 négyzetkilométeren több mint 250 játékot lehet kipróbálni a Praterparkban s közben megebédelni valamelyik kockás terítős helyi vendéglőben. Ezt a programot érdemes összekötni a világ legelső, 1752-ben alapított Schönbrunni Állatkertjének meglátogatásával, amely 700 állatfajával a világ egyik legszebb és legmodernebb állatkertjének számít. Utazási Tipp  
    Üdülési lehetőségek Ausztriában

Burgenlandi kalandok


A Fertő tó osztrák partján kialakított kiterjedt, 145.000 négyzetméteren kiépített Familypark négy különböző zónájával várja a gyermekeket. ( kalandsziget, kalandvár, falusi gazdaság, elvarázsolt erdő ) Burgenland másik érdekes program lehetősége a Mühlgrabeni meseerdő, amely több állomás beiktatásával biztosítja a különböző korú gyermekeknek a felejthetetlen élményeket. Vannak itt csúszdák, kötélpályák, mászó és játék lehetőségek is.


kaland szoveg koze


A Styrassic Park Stájerország keleti csücskében mutatja be gyermekeknek a földtörténet korai szakaszát és a dinoszauruszok világát. A gyermekek élethű dinókkal, mamutokkal, vulkánokkal és más rég letűnt élőlényekkel találkozhatnak.


 Utazási Tipp  
    Üdülési lehetőségek Ausztriában

A Herbersteini Állatvilág testközelből, sok-sok információval együtt mutatja be az 5 kontinens állatvilágát egy hatalmas parkosított területen. Kár kihagyni ha útba esik, mert hatalmas élmény felnőttnek és gyermeknek egyaránt. A Klagenfurt mellett, a Wörthi tó partján épült Minimundus különlegessége, hogy élethűen, és lekicsinyített formában mutatja be az 5 kontinens 40 országának leghíresebb épületeit 1:25- ös méretarányban.

 

A Presseggersee fürdőtó parján épült Karintia Élménypark gyönyörű természeti környezetével, sokféle programjával várja a magyar vendégeket. A hely érdekessége, hogy ez a program jó időben strandolással kombinálható. részletek.TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.