Hirdetés

Koralpe síterepe leginkább azoknak ajánlható, akik nem szeretik a nyüzsgő és zajos síhelyeket.

 

A Budapestről mindössze 450 km-es autóúttal elérhető téli üdülőhelyen szinte ismeretlen fogalom a lifteknél való sorban állás. Kevés az ember, szinte soha sincs nagy tömeg.

 

A hegy lábánál fekvő, Graztól az A2-es autópályán mindössze 80 km es úttal elérhető Wolfsberg városa gond nélkül megközelíthető Magyarországról, akármelyik útvonalat is választjuk.

 

Hangulatos kisváros Wolfberg a Koralpe lábánál ahol érdemes sétálgatni egyet és mindenképpen ajánlatos megvásárolni a legszükségesebbnek gondolt dolgokat, hiszen a szerpentines úton kb. 15-20 perc alatt megközelíthető síterepen ( 900 méter szintkülönbség! ) erre csak kevés és drága lehetőségünk lesz.


 Utazási Tipp  
    Pályaszállások
Koralpén

koralpe siterepKoralpén minden a sízésről szól, egy modern négyüléses buborékos lift és 5 húzólift szolgálja ki a 24 km-es pályarendszert. Van itt gyerekpálya, snowpark épített elemekkel, mélyhósízési (freeride) lehetőség, üdülőfalu luxus faházakkal, 3*-os pályaszállás (Hotel Koralpe) és hegyi éttermek is. FIS versenypálya és buckás sípályák színesítik Koralpe sízőknek szóló ajánlatait. Fontos segítség lehet a profi síkölcsönző és szerviz, valamint a magyar nyelven is elérhető sí- és snowboard oktatás.

 

A síterep rendkívül hóbiztos, hiszen a pálya legalsó pontja 1.550 méteren van és a liftekkel 2.100 méteres magasságig juthatunk el.

 

Nagy előnye a Koralpei sípályáknak, hogy a kevés síző miatti tágas terepen biztonságban érzi magát az ember. Ritkán fordul elő, hogy váratlanul keresztezik az utunkat, vagy bárhol sorban kellene állni.  


koralpe ski

 

Sokszor süt itt a nap, remek a hegyi panoráma és akár 50-60 km-re is el lehet látni és megcsodálni Szlovénia és Karintia legszebb hegycsúcsait.

 

Az a legjobb egy Koralpéra szervezett sítúrában, hogy zavartalanul együtt tud lenni a család vagy az ide utazó baráti társaság. A napközbeni sízést közös vacsorák és esti szórakozás követik. A családok mellett jól érzik itt magukat az iskolai vagy baráti csoportok  is, viszont nem ajánlható Koralpe azoknak sízőknek, akik nagy kiterjedésű sípályákat és esti szórakozóhelyeket keresnek.


 Utazási Tipp  
    Pályaszállások Koralpén


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.