Hirdetés

  Minden év telén  csodálatos téli mesévé alakul át Bécs belvárosa a Burgtheater , a Rathausplatz  valamint az osztrák Parlament között.  A -körülbelül 8300 m²-es területen felépített a Bécsi Jégálom lenyűgöző korcsolyázási és kalandtájakat kínál látogatóinak.

   Ritka jó téli sport élményt jelent a Bécsben járóknak az  sokoldalú korcsolyázási lehetőség, ami a Városháza téren várja őket. A 25 éve minden télen megrendezett sport lehetőség több nagy jégfelülettel, valaminta szomszédos parkon át vezető romantikus jégutakkal és természetesen az 1. emeleti Sky Rink névre hallgató jégterasz várja a tapasztaltabb  korcsolyázókat, valamint a kezdőket és a gyerekeket is. 


jégterasz


  A Bécsi Jégálmot a Stadt Wien Marketing GmbH szervezi Bécs város megbízásából. Arra az igényre hozták létre, hogy a bécsi lakosság számára lehetővé tegyék a téli hónapokban magas színvonalú sporttevékenységekben való részvételt alacsony kiadások mellett. Minden télen több mint 700 000 bécsi és külföldi  vendég veszi igénybe ezt az egyedülálló sportlehetőséget Ausztria fővárosában a bécsi Ringstrassén .


bécsi jég2


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.