Hirdetés

 A Europe Assistance az idei nyártól bevezeti  vadonat új utasbiztosítási csomagját, a TRAVEL CARE-t, amely nemcsak a váratlan utazási nehézségekre nyújt fedezetet, hanem a hazaérkezést követően is gondoskodik az utasokról, hogy teljesen felépüljenek. Ez a prémium szolgáltatás különleges előnyökkel és kiegészítő szolgáltatásokkal is rendelkezik, így a pihenés valóban gondtalan lehet.

Az új típusú TRAVEL CARE Biztosítás főbb jellemzői

1. Széleskörű fedezet váratlan körülmények esetén:

  A TRAVEL CARE biztosítás lefedi az utazás során felmerülő legtöbb váratlan eseményt, beleértve az utazás lemondását, a poggyász elvesztését vagy késését, baleset- és betegségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, valamint a hazaérkezést követő rehabilitáció költségeit.

2. Kiterjesztett Fedezet a Prémium Csomagban:

  A prémium csomag különleges szolgáltatásokat kínál, például még az utazó otthonában bekövetkezett váratlan vészhelyzet esetén (pl. csőtörés, gázszivárgás) szakembert küld a helyszínre a hiba elhárításához. Ezáltal az utasok teljes nyugalommal élvezhetik pihenésüket, tudva, hogy otthonukban is gondoskodnak róluk.

3. Szakértői Segítségnyújtás a Nap 24 Órájában:

  A Europe Assistance tapasztalt csapata a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre áll, hogy segítsen a váratlan helyzetekben. Ez a non-stop elérhetőség különösen fontos azok számára, akik gyakran utaznak, és gyors, megbízható segítséget igényelnek.


BR24EUATR05 01 EA Travel mutacio gyartas Betegseg v3 360x400 240704 V3

 


Kiknek ajánljuk a TRAVEL CARE Biztosítást?

Gyakori Utazóknak: Akik teljes körű védelmet keresnek az utazási nehézségek ellen.

Egészségügyi Biztonságra Vágyóknak: Akik biztosítani szeretnék, hogy hazaérkezésük után is a legjobb ellátásban részesüljenek baleset vagy betegség esetén.

Nyugalomra Törekvőknek: Akiknek fontos, hogy otthonukban is gondoskodjanak róluk váratlan vészhelyzet esetén, és ne kelljen aggódniuk a távollétük alatt.

További Információk a TRAVEL CARE-ről;

  A TRAVEL CARE prémium csomagjának egyik legnagyobb előnye, hogy otthonában bekövetkezett váratlan vészhelyzet esetén (pl. csőtörés, gázszivárgás) szakembert küld a helyszínre a hiba elhárításához. A biztosítási díjak tájékoztató jellegűek, és a végső díj a választott fedezetektől és a biztosított személyek életkorától függően változhat. A TRAVEL CARE utasbiztosítást online, telefonon vagy a Europe Assistance irodáiban is meg lehet kötni.

Olvasóink  a CARE2024 kuponkóddal  20% kedvezményt kaphatnak a biztosítás árából!

További információkért látogasson el a Europe Assistance honlapjára: https://www.europ-assistance.hu/biztositasok/travel

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.