Hirdetés

Az ősz egy gyönyörű időszak Magyarországon. A természet csodálatos színekben pompázik, a vidék levegője friss és tiszta. Ez az ideális alkalom arra, hogy autóval felfedezzük Magyarország szépségeit.

   Az ősz Magyarországon különleges időszak, amikor a természet és a kultúra egyaránt virágzik. Az autós utazások lehetőséget adnak arra, hogy felfedezzük ezt a sokszínű országot, és átélhessük az őszi varázst.

Íme néhány tipp a legjobb autós úti célokra ősszel Magyarországon:

  • Bükk-vidék: A Bükk-vidék Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Az őszi hónapokban a hegyek szép színekben pompáznak, a völgyekben pedig szarvascsordák legelnek. Jó ötlet ilyenkor  egy látogatás a Bükki Nemzeti Parkban, ahol őshonos fafajokban gazdag erdők és kristálytiszta patakok várják az érdeklődőket. Az ősi karszt-tavak is lenyűgözőek ősszel, a környező fák színpompás árnyalataival. A Bükk-vidéken számos túraútvonal és kirándulóhely található, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot.

  • Tokaj  hegyalja: Édes borok, mesés panorámák, a Tokaj hegyalja Magyarország leghíresebb borvidéke. Az őszi hónapokban a szőlőültetvények színei pompáznak, a levegőben pedig a frissen szüretelt szőlő illata érezhető. Tokaj-hegyalján számos borászat és pincészet található, ahol az őszi hónapokban meg lehet ismerkedni a helyi borokkal.

  • Hortobágyi Nemzeti Park: Madárfigyelés és Puszta-séták A Hortobágyi Nemzeti Park Magyarország legnagyobb nemzeti parkja, és egyedülálló élőhelyként szolgál több mint 340 madárfajnak. Ősszel ez a terület a madarak vonulásának ideje, amikor számos ritka és különleges fajt lehet megfigyelni. A puszta lenyűgöző látvánnyal szolgál a napnyugta idején, amikor a nap aranybarna fényben tündököl.      Tisza-tó: A Tisza-tó Magyarország 2. legnagyobb tava. Az őszi hónapokban a Tisza-tó vize gyönyörűen tükrözi a környezetét. A Tisza-tó körül számos kirándulóhely és strand található, így mindenki megtalálhatja a maga számára ideális programot. Poroszlón az Őkocentrumot, vagy nyeregbe pattanni és körbetekerni a tavat!

  • TIPP:  Belföldi szálláskereső a legújabb akciókkal olcsótól a luxusig       Eger: Történelem és Kultúra. Eger egy csodálatos város, amely tele van történelemmel és kultúrával. Az őszi időszakban a város színes kavalkádját kínálja azoknak, akik szeretnének egy kis időutazást tenni. Nem szabad kihagyni a történelmi vár látogatását, és kóstolja meg a híres Egri Bikavér bort. Az őszi fesztiválok és kulturális események is gazdagítják az itt eltöltött időt. A közeli termál-völgy fürdőhelyei pedig jó lazulási lehetőséggel várnak mindenkit.  •  Balaton: A Balaton Magyarország legnagyobb tava. Az őszi hónapokban a Balaton vízének színe gyönyörűen tükrözi a szép táj körvonalait. A bátrabbak még októberben is bemerészkednek a tóba, de a Balaton körül számos kirándulóhely és termálvizes fürdőhely található, így mindenki megtalálhatja a maga számára ideális programot.  • Dunakanyar: A Dunakanyar Magyarország egyik legszebb természeti látnivalója. Az őszi hónapokban a Pilis- és a Börzsöny-hegységek színei pompáznak, a hegyi ösvényeket járva pedig szebbnél-szebb helyekre juthatunk el. A Dunakanyarban számos túraútvonal és festői város található, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot.

Ez csak néhány tipp volt a sok lehetséges autós úti cél közül Magyarországon. Az őszi hónapokban az ország minden részén gyönyörű tájakat lehet csodálni. Tehát ha egy kis kikapcsolódásra és felfedezésre vágyik, ne feledje, hogy Magyarország tele van csodálatos látnivalókkal.


    Szervezd meg a saját utazásod a legjobb árakon !      


    A   TravelBay.hu weboldal használatával az utazók az összes jó repülőjegy,  buszjárat,  bérautó és szállás akciókat meg tudják találni és le is foglalhatják, ráadásul megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb utasbiztosítást   is.


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.