Fedezzétek fel közösen Spanyolország legjobb ételeinek és borainak zamatát egy izgalmas budapesti borkóstolón keresztül Budapesten 2023.03.30-án!
A spanyol konyha alapja az egyszerű, helyi alapanyagok és az autentikus ízek. A tapas, vagyis az ínycsiklandó apró falatkák, az ételek megosztásának kultúráját testesítik meg, így az ételek megkóstolása közösségi élménnyé válik. A paella, a gazdag és ízletes tenger gyümölcseivel és csirkével készült rizses étel az egyik legismertebb spanyol specialitás. Az ország más részein a lencseleves (cocido), a tortilla vagy a calçots hagyma, grill zöldségek különösen népszerűek.
A spanyol gasztronómiai élmény azonban nem csak az ételekről szól. Spanyolország az egyik legnagyobb bortermelő ország a világon, boraik kiváló minőségéről híresek. Az ország híres Cava, Sherry és Rioja borairól, amelyeket a helyi ételekkel párosítva egy igazán különleges ízélményt kínálnak.
Részletes program:
A sétáló borkóstolót idegenvezetőnk, a spanyol utak specialistája nyitja meg, aki bevezeti vendégeinket a spanyol gasztronómia világába. Ezt követően, jellegzetes spanyol ételek mellett, szakmai partnereink segítségével az ország borrégióival is megismerkedhetnek majd.
Beszállító partnerünk a FILL THE WINE BOX
- Helyszín: Up Hotel - 1066 Budapest, Csengery u. 31.
- Időpont: 2023. március 30. (csütörtök), 19:00-22:00
- Élőzene: Kaczadner Nóra (19:30-21:30)
Borsor:
Partner: Fill The Wine Box
Valencia
Bodegas Nodus - Cava Brut Nature
Hoya de Cadenas - Cava Brut Nature
Bullas
Bodeas Del Rosario - Estratos Monastrell – Syrah 2020
Alicante
Enrique Mendoza - La Tremenda Blanco
Rias Baixas
Eidosela - Albarinho
Rueada
La Tapa Loca - Verdejo
Vinos Divertidos - La Tapa Loca Ribera 2017
Rioja
Zuazo Gaston - Crianza
Cune - Rosado Tempranillo 2019
Bodegas D. Mateos – Cachivache 2021
Toro
Covitoro - Cermeño Tinto 2021
DO Carinena
Beso de Vino – Rosado 2020
Beso de Vono - Syrah-Garnacha 2019
Menüsor:
Üdvözlő ital ital
Sangria
Ültetett Büfé vacsora
Tapasok
Spanyol hideg vegyes ízelítő, felvágottak, sajtok,
olívával kaprival házi krémekkel mártogatósokkal,
roppanós zöldségekkel
Leves
Fűszeres paradicsomleves
Főétel
Sáfrányos paella, csirkével és tengeri gyümölcsökkel
Tintahal, ropogós bundában
Korianderes Lime-os malac sült, zsenge zöldségekkel
Desszert
Churros, csokoládé öntettel
Katalán krém
Rizs puding, piros ribizlivel
Tervezett program:
18:45 - Vendégfogadás
19:00 - Hola Vino esemény kezdete (korlátlan borkóstoló)
19:05 - Megnyitó: idegenvezető és borászatok beszéde
19:30 - 21:30 Ültetett büfévacsora
19:30 - 20:20 aláfestő zene
20:40 - 21:30 aláfestő zene
22:00 - Hola Vino esemény vége
Hasznos tudnivalók:
- A beléptetést kollégáink az eseményt megelőzően, 15 perccel hamarabb kezdik el (18 óra 45 perckor).
- A rendezvény helyszínén ruhatár működik, kérjük annak használatát.
- Vendégeink a belépésnél egy kóstoló poharat kapnak welcome ital kíséretében, amivel az este folyamán korlátlanul tudnak kóstolni. Kérjük a kóstoló poharat a rendezvény végéig őrizzék meg.
- Minden asztalhoz előre kihelyezett ásványvizekkel készülünk, így biztosítjuk a megfelelő mennyiségű hidratálást (alkoholmentes folyadékot) vendégeinknek.
- Az esemény ideje alatt kollégáink folyamatosan az Önök segítségére lesznek, ha kérdésük van keressenek minket bizalommal!
Csatlakozzatok hozzánk, élvezzétek az autentikus spanyol ízeket, fedezzétek fel az ország lenyűgöző borvidékeit, és kóstoljátok meg a helyi specialitásokat, hogy átéljétek a spanyol konyha igazi varázsát!
Jegyvásárlás: A "Foglalás" gombra kattintva (úti okmányok adatait nem szükséges megadni, kérjük írjon be bármilyen írásjelet a továbblépéshez), vagy fáradjon be személyesen az irodánkba.
CÍM: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14 NYITVA TARTÁS: Hétfőtől - péntekig: 09:00 - 18:00
Bővebb felvilágosítás:
Szilágyi Dóra +36 (1) 354-3999 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az esemény szervezői partnere: Cult in Glass.
Facebook Oldalunk
Facebook Csoportunk