Hirdetés

Jók az esélyeink arra, hogy ezen a nyáron se kelljen lemondanunk az Adriáról, hisz Horvátország rugalmasan áll a magyarok oltási helyzetéhez és lehetővé teszi a beutazást az alábbi feltételekkel.

Horvátországban folyamatosan nyitnak a szállodák és éttermek. Déli szomszédunk  hivataloan is  elfogadja nyáron a magyar utazók védettségi igazolványait függetlenül attól, hogy az oltáshoz melyik vakcinát használták, de a védettségi igazolvány mellé  kérik azt a papír alapú igazolást, ahol mindkét oltási dátum szerepel. A dokumentumról nem kell hivatalos fordítást készíteni, megfelel a magyar nyelven kibocsájtott igazolás is.

krk sziget 01

További feltétele a beutazásnak, hogy a második oltás beadásától elteljen minimum 14 nap.  Gyerekektől a betöltött 12 éves korig nem kérnek sem igazolást sem pedig PCR tesztet.  12 és 14 éves kor között max 48 órás PCR tesztet vagy bármelyik EU által érvényesnek elismert gyorstesztet kérnek el.

zlatni rovinj kutya strand

14 éves kor felett  illetve  védettségi igazolvány  vagy más igazolás hiányában,  48 óránál frissebb  PCR-tesztet vagy az EU-által is  elfogadott antigénalapú gyorstesztet kell bemutatnunk, ha átlépjük a határt. 

zágrábi belváros


Nem fogadják el viszont a horvát hatóságok sem a  szerológiai teszteket sem pedig egyéb a patikákban megvásárolható öntesztelésre alkalmas  gyorsteszteket. 


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.