A Demjéni termáltó medditerrán környezetben várja az ide érkezőket. A családosok és a melegvíz imádók ideális helyszíne.

 

Magyarországon nagyon kevés tengerparti hangulatot sugárzó helyet lehet találni, és ezek közé tartozik a Demjéni Termáltó, amely egész éves nyitva tartásával a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt. A termáltó területe és épületei a mediterrán hangulatot idézik az oda látogatóknak.


demjani termalto 02

forrás: demjentermalto.huAz egész termáltó területe 3,5 hektáron fekszik, a bejárható vízfelület nagysága pedig 3500 négyzetméter, ami a vendégeknek egy hatalmas területet biztosít a kikapcsolódásra. A víz hőmérséklete kellemesen meleg, nagyjából 28 és 30 Celsius fok körül mozog. Aki extra kényeztetésre vágyik, annak ajánlatos a tó közepén fellelhető élményelemekkel ellátott házat meglátogatnia, mivel ott a víz hőfoka akár a 36 Celsius fokos hőmérsékletet is elérheti.

 

A tó vízellátását két, nagyon mélyre fúrt termálkút látja el, az egyik 1515 méteres mélységből, 73 fokos vízzel látja el a tavat, a másik 1625 méteres mélységből, 81 fokos vízzel. Ezek a megfelelő hűtési folyamatok után töltik meg a fürdőt.


 Utazási Tipp  
    Legjobb magyarországi utazások

A fürdő területén és a tó partján a napernyők és a napágyak szintén a tengerparti hangulatot kívánják előidézni, és ingyenes igénybe vehetők. A fürdő területén egyebek mellett található még egy óriás csúszda, szauna és két, jó kialakítású strand röplabda pálya. A kisgyermekek számára is van egy medence, ez a sekély vízével és a nap káros sugarait távol tartó napvitorlájával járul hozzá a maximális fürdő élményhez.


demjani termalto 01

forrás: demjentermalto.hu


Ingyenes parkolás

 

A fürdő mellett kapott helyet a parkoló, ami mind a személyautók, mind a buszok számára tökéletes parkolóhelyet biztosít, ráadásul ingyenesen használatba vehető.

 

 

Belépő árak - 2018:

 

  • Felnőtt 1.890.-Ft
  • Gyermek (4-18 év), Nyugdíjas 1.590.-Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) 6.100.-Ft
  • Minden további gyermek 1.400.-Ft
  • Öltözőszekrény kaució (készpénzben fizetendő) 500.-Ft/szekrény
  • Látogató jegy 200.-Ft
  • Csoportos kedvezmény - 15 fő fölött 10 %

 

Nyitvatartás:

 

  • Hétfő-Csütörtök 09h-20h
  • Péntek-Szombat 09h-22h
  • Vasárnap 09h-20h

 Utazási Tipp  
    Legjobb magyarországi utazások


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.