Hirdetés

A Jövő Múzeuma lesz a Dubai Expo 2021 fő attrakciója, ahol bemutatják nekünk a tudomány, a technológia és az innováció jövőjét.

 

A modern és extrém építészetéről és műszaki megoldásairól híres Dubai 2021 szeptemberétől a Dubai Világkiállítás alkalmából újabb ikonikus attrakcióval gazdagodik. Az újonnan épült ovális alakú, rozsdamentes acélból készülő 7 szintes épület a Jövő Múzeumának ad otthont, különlegessége, hogy elemeit 3D nyomtatók segítségével készítették el.


 Utazási Tipp  
   Akciók, Last minute Dubai  

A Jövő Múzeumát keleti kecsesség jellemzi, külsejét kifinomult formavilággal tervezték meg, míg belsejében futurisztikus megoldásokkal lehet találkozni. A 7 szintes ultramodern épület struktúráját ezer darab egymásba illeszkedő környezetbarát, sima és modern stílusú acél háromszög borítja, amelyeket gondos precizitással illesztettek egymáshoz. Az egyedi kialakítású dubai épület leginkább egy ovális szemre emlékeztet, amelyet finom arab kalligráfiával díszítettek.

dubai 2020 muzeum 01

forrás: pinterest.com"A teljes homlokzati rendszer egységes, azaz a szerkezet, az ablakok, a hő- és a vízszigetelés is egy rendszert alkotnak" - mondta Shaun Killa, a dubai Killa Design építészeti cég vezetője.
A Dubaiban épült múzeum kiállításai olyan témákat mutatnak be korszerű formában, mint például az éghajlatváltozás, a mesterséges intelligencia, a fenntarthatóság, az orvostudomány fejlődése, valamint a jövő új kihívásai és a legmodernebb nanotechnológiák.


 Utazási Tipp  
    A legjobb áru
utazások Dubaiba

A Jövő Múzeumának látogatói csatlakozhatnak egy 2035-es virtuális kiránduláshoz, ahol bemutatják, hogyan változik meg az emberek élete, miképpen hat ránk a fejlődő technológia. Várhatóan milyen szerepet játszik majd az egyének és a családok életében a sok új innovatív megoldás. A Jövő Múzeuma azt is bemutatja, hogyan lehet felhasználni a fejlesztéseket az összetett társadalmi és gazdasági kérdések megválaszolásában. Az épület szokatlan és tetszetős formatervezése miatt már a magnyitása előtt is több építészeti díjat nyert el.

 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.