Hirdetés

Gyors vízicsúszdák, kihívást jelentő mászó parkok, kalandos nyári szánkópályák, körhinta, trambulin és ugrálóvár

  A Balaton környékén fekvő számos szabadidő- és vízi élményparkok kalandjaitól nemcsak a gyermekek szíve ver gyorsabb ütemben, hanem felejthetetlen élményeket kínálnak a felnőtt adrenalin függőknek is. Lehetsz akárhány éves, ha szereted a nyári kalandokat és a nyaralás  során a komfortzónából kilépve el akarod hagyni a kényelmes lustálkodást, többféle programlehetőség közül válaszhatsz. Az alábbi összeállításunkban bemutatunk néhány valóban jó programlehetőséget:


 Utazási Tipp  
    Balatoni szállások a legjobb áron

 
-A balatonellei Vidámpark különösen a fiatal látogatók számára lesz felejthetetlen élmény.  A körhinták , a dodgem, számos más játék valamint a céllövölde valóban izgalmas programot jelentenek. A vidámpark a főút mellett található és érdekessége, hogy egy belépő karszalaggal minden játékot ki lehet próbálni. A családoknak külön kedvezményes tarifékkal kedveskednek az üzemeltetők. 


dodgem

-A Balatonboglár Várdombján épült mászópálya éppen  a legmegfelelőbb hely lesz azok számára, akik próbára tennék edzettségüket. A különböző nehézségi fokú mászókert a gyermekeket és a felnőtteket is jól meg izzasztja, A lankás domboldalba épült,  erdős terepen áthaladó  nyári szánkó és fánk pálya  nagyon szórakoztató minden aktív ember számára.


Boglár nyári szánkópark1


 Igazi kalandjáték a fiatalok és az idősek számára is a Siófoktól délre fekvő Zamárdi Kalandpark is . A park szíve egy hatalmas, mesterséges tó, amely körül az változatos mászóparkok, kalandutak és kenopi pályák vannak kialakítva. A kicsik számára még egy keskeny nyomtávú vasútvonalat is kiépítettek a fákkal borított területen. Ezt a programot érdemes összekötni a szomszédos gokart pálya meglátogatásáva lis.


Zamárdi Kalandpark2

Tiszta víz móka - erre utal a balatonkenesei Water World Kenese . Ha le szeretnéd küzdeni a 70 akadályt az úszó vízi kalandparkban, sok kitartásra és erőre lesz szükséged. A kihívás a mászófalak, az egyensúlyozó gerendák, a hidak és a csúszdák leküzdése igencsak fársztó dolog.  Nincs ez másképpen a  balatonfüredi Annagora Aquaparkban sem, mert a 12 csúszda közül néhányat a határozottan  merész vendégek számára tartanak fenn. Ha az időjárás hirtelen kedvezőtlenre változik, akkor egyszerűen csak át kell menni a fedett  medencékbe, vagy  akár élvezni is lehet a  wellness-részleg kényeutetését.   A Balatonfűzfői Serpa kalandpark,  hat éves kortól látogatható.  A dunántúl  legrégebbi kalandparkja különféle kaland utakkal, kilátó  toronnyal és íjászattal várja a vendégeket.    
B füred Annagorabe1
 

 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.