Hirdetés

A világ legnépszerűbb regénysorozata a Harry Potter, aminek Magyarországon is több ezer rajongója van. Szeretné a Roxfortban érezni magát? Akkor irány a The Magic!

 

Nincs is jobb érzés annál, amikor valami rajongójaként egy olyan helyet ismerhetsz meg, amit a hozzád hasonló érdeklődésű emberek alkottak meg. A The Magic minden négyzetcentije ki van dolgozva, bár ez annak fényében nem is meglepő, hogy a munka jelentős részében a belső építészek és a szobrászok sziporkáztak. Az étterem belső terében lévő összes címer, szobor, vízköpő, stb… saját gyártású. Egy-két ikonikus sorozatbeli tárgy is reprodukálva lett, mint például Harry Nimbus 2000-e vagy Tom Denem lélektelenített naplója.


magic header1

képek forrása: themagic.huA hely rendkívül ötletes, amire talán az „Alohomora” jelzésű lépcső a legjobb példa, ami felvezeti a látogatót a Sötét Mágia Terembe, ahol a falakra dementorokat festettek és az asztalok felett baziliszkusz mellszobrok őrködnek. Az emeletet önmagában is érdemes megnézni, mivel a Nagyterem lebegő gyertyái egészen más megvilágítást és értelmet kapnak ebben a formában.


magic header2


A hely 2019 októbere óta várja az éhes rajongókat, az Oktogon közelében található Hajós utcában. Árak szempontjából nem a legolcsóbb, de a gyerekkor felidézése és a belsőtér kidolgozottsága miatt ezt meg lehet bocsátani a The Magicnek. Az ételek rendkívül ízlésesen vannak tálalva, ráadásul a neveik is kreatívak. (ez alatt azt értem, hogy a legtöbb a HP univerzum után lett elnevezve, pl.: Szerencse Szérum, Szerelem Főzet, stb…)TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.