Hirdetés

Nem kell tenger ahhoz, hogy élvezhessük a homokos strandok által nyújtott kényelem előnyeit – elég csak egy kicsit kimozdulni a városból.  • Budakalászi Lupa-tó. Régebben tiltották az itteni fürdőzést, viszont ez sem gátolta meg az ide utazókat abban, hogy kikapcsolódjanak. A magánberuházásoknak hála ma már látogatható a hely, és azóta sokak szerint a legjobb magyar vízparti fürdőhelyek egyike.
  • Az Arlói-tó elsősorban az elhelyezkedése miatt lehet tökéletes úti cél: Borsod megyében található, közel Egerhez és Aggtelekhez. Ha a városból indulnánk egy túrára, akkor egy megerőltető nap végén tökéletes lehet az itteni felfrissülés.


magyar homokos 01  • Csongrádi Körös Torok ott található, ahol a Körös a Tiszába folyik, így két folyó is helyet ad a homokos partnak. A víz lassan mélyül.
  • A Velencei-tó önmagában is népszerű nyaralóhely, nem beszélve a Szabadstrandról, ami fél kilométeren terül el és rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál.
  • A Bajai Sugovica strandnál van lehetőségünk arra, hogy kajakkal vagy kenuval járjuk be a környező vizeket. A partszakasz hossza megközelítőleg 650 méter, viszont (és ez a gyerekek miatt nagyon fontos) gyorsan mélyül a víz, így valamilyen segédeszköz és a szülő őrző szeme szükséges ahhoz, hogy a kisebb gyerekeket a vízbe engedhessük.
  • A Miskolc melletti Mályi Beach szintén egy bányatóból lett homokos strand, a környék egyik legkedveltebb turista célpontja. A helyi büfékben és éttermekben bérelhető napernyő és napágy, a muzsikáról pedig DJ-k gondoskodnak.
  • A Tivadari szabadstrand a Felső-Tiszánál egy kinyúló földnyelven található. A strand szárazföldi oldalát a homokon túl fák borítják be, adva a helynek egyfajta kellemes hangulatot.
  • A Csapcse Beach egy fizetős magánstég, ahol megrendelésre lehet szórakozni. A hely varázsát az adja, hogy éjszakába nyúlóan is használható.

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.