Hirdetés

Az ódon falak között régi idők hangulatát idéző, családias, patinás, műemlék épületté nyilvánított vendégház Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb negyedében, a Világörökség részét képező Budai Várban található.

  A Budai történelmi várnegyedbe mindenki ellátogat, éljen külföldön vagy Magyarországon akár Budapesten is. A budai városrész bejáratánál a Bécsi kaputól és a Hadtörténeti Múzeumtól ajánlunk egy kellemes és magyarok számára is megfizethető történelmi szálláshelyet, melytől néhány percre mindenki gyönyörködhet a csodálatos budapesti panorámában. A Magdolna torony közelében épült klasszicista-barokkos szálláshely minden vendége átélheti a romantikus kis utcák,  romantikus és meghitt hangulatát. Séta közben lépten-nyomon megelevenedik a múlt emléke, hiszen  szinte minden épülethez történelmi események, vagy híres személyek kötődnek. Pihentető gondolatok a mai rohanó világban, elkképzelhetjük, hogy  milyen is lehetett az élet a reformkorban, vagy a Kiegyezést követő izgalmas időszakban.    Ezt a sajátos hangulatot nemcsak az utcán járva lehet átélni, hanem a patinás Monarchy Residence Buda Castle épületébe lépvel is, melynek múltja példázza a Vár történek alakulását is. 


 Monarchy
 Az ódon falak között régi idők hangulatát idéző, családias, patinás, műemlék épületté nyilvánított vendégház Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb negyedében, a Világörökség részét képező Budai Várban található. Az egyszerű, barokk homlokzatú, felújított épületben különféle korokat felidéző, részben múzeális értékű berendezési tárgyak, antik bútorok egészítik ki az épület “kőbe vésett” emlékeit. Az egyik szoba mennyezetén megmaradt stukkódísz IHS betűi (Iesus Hominum Salvator, azaz Jézus, az emberek üdvözítője) valószínűleg egy hajdani kápolna díszítéséből maradt ránk. Ha kívánja, akár e-jel alatt is eltöltheti az éjszakáját.   
Monarchy2

  Szolgáltatások, szobatípusok:

A felújított műemlék épületben tíz, történelmi hangulatot idézően berendezett szoba található. A szobák saját fürdőszobával, valamint televízióval, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, telefonnal és internetcsatlakozással rendelkeznek.

 

Foglalás és bővebb információk olvasása a szálláshely honlapján lehetséges: 

https://travelbay.hu

 

  A vendégek a szobákat 14 órától foglalhatják el, és a távozás napján 10 óráig kérjük azokat elhagyni. Szobatípusok:– egy- és kétágyas szoba– két helyiségből álló szoba.  A szobák egy része pótágyazható szobamérettől függően. A kényelmes, tágas társalgóban elhelyezett számítógépen és minden szobában térítésmentes internethasználatot biztosítunk.  


  Monarchy3

  

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.