Hirdetés

Ezen a nyáron minden korábbi évnél többen nyaralnak  a SZÉP-kártyával a Balaton partján.

 Ezen a nyáron minden korábbi évnél többen nyaralnak  a SZÉP-kártyával a Balaton partján. A kibocsájtók adatai szerint egyre nagyobb összegűek a Szép-kártya feltöltések és a vészhelyzet júniusi feloldása után újabb növekedésre is számítanak - közölte az OTP Bank, az MKB Bank, és a K&H Bank az MTI megkeresésére.  Egyöntetű a vélemény arról, hogy eredményes szezonra számíthat az egész szállodai szektor a Balaton partján. A  tavaszi lemondási hullám után május végére ismét a tavalyi szintre nőtt a költések összege, az új SZÉP-kártya feltöltéseknél  pedig meg is haladta a tavalyi számokat. Az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója a közleményében elmondta: hogy az OTP Szép-kártyás költéseiből az is látható, hogy az elmúlt hónapok eddig  főleg az otthon maradásról szóltak, ezért elengedték a lejárt, két évvel korábbi feltöltések után felszámított díjatkat.  


 balaton strand csaladbarat

 Utazási Tipp  
   

SZÉP-kártyás balatoni szálláshelyek BOMBA áronA COVID-19 vírus okozta gazdasági visszaesés  ellensúlyozására a Magyar Kormány úgy döntött, hogy egészen az év végéig nem kell a Szép-kártyás juttatások folyósítása esetén szociális hozzájárulási adót (szochó) fizetni a cégeknek, valamint kedvező változás az is, hogy az így adható éves keret  összege 800 ezer forintra emelkedett. Ez komoly segítséget jelent a teljes hazai szállodai és vendéglátó szektor számára.  A vészhelyzet lefújása után a SZÉP-kártyabirtokosok növekvő mértékben  el is kezdték felhasználni  a juttatásaikat.  A növekedés mértéke az előzetes becslés szerint idén elérheti akár a 20 %-ot is. 


     Lelle Óriáskerék1

  Valószínűsíthető a pozitív hatás, hogy  a veszélyhelyzet megszüntetése után 2020-ban a belföldi turizmus fog leghamarabb megerősödni. A Magyar Turisztikai Ügynökség  egy új marketing  kampánnyal is támogatja a hazai turizmus megerősödését. A SZÉP-kártyákkal is támogatott belföldi növekedési folyamat fő nyertese minden bizonnyal a Balatoni régió lesz, ahol arra számít mindenki, hogy nagyon sokan válaszják majd a magyar tengert  a tengerparti nyaralások helyett.   Egyértelmű és jelentős szerepet játszik ebben a folyamatban a Szép-kártyákon felhalmozódott összeg.

 

TOP 10:  Miként hat a covid járvány az utazási szokásainkra? Utazási Tipp  
   

SZÉP-kártyás szállások a BALATONNÁL 


Boglár Várdomb
 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.