Hirdetés

 Készüljünk fel akár egy kényelmesebb tókerülő kerékpározásra a gyönyörű tájon vagy egy extrémebb hegyi kerékpározásra, Bled és környéke nem okoz csalódást

  Bled a szlovéniai turizmus fellegvára, ahol évtizedes hagyományai vannak a zöld turizmusnak. Rengeteg a természeti és épített látnivaló az egész régióban, ezért mindenképpen a kerékpárral való felfedezések nyújtják a legjobb lehetőségeket a teljes régió megismerésére.


 Utazási Tipp  
    A legjobb utazások és szállások Szlovéniában !


bled Bled jól megtervezett útvonalaival és jól jelzett különböző hosszúságú és nehézségi fokozatú túráival ideális terepet biztosít a kerékpáros turizmus számára – legyen szó a diákokról, profi sportolókról, de akár az idősebb turistákról vagy a gyerekekkel érkező családokról is. Az utakon nem festettek fel külön sávokat a kerékpárosok számára, de mivel csekély a forgalom és a helyiek hozzá is szoktak a bringásokhoz, a legtöbb közúton és ösvényen gond nélkül lehet haladni. A Bled körüli kisebb falvak között kanyargó helyi utak, kiválóan megfelelnek a rövidebb kerékpáros túrákra, az erdei utak sűrű hálózata pedig a Jelovicán, Pokljukán és Mežaklán területén várja a komolyabb kihívásokhoz szokott aktív hegyi kerékpárosokat is. Aki egyszer rászánta magát erre a kihívásra, tartson ki a kitűzött célig, és engedje át magát az adrenalinfröccsnek és leereszkedésnek a völgybe.


bringa tó


  Az amatöröknek és könnyű szakaszokat keresőknek a Radovna völgyi kerékpártúrát ajánlják, vagy autóval feljuthatnak a Pokljukára is, ahol egy üde fennsíkon fenyvesek hűvös árnyékában tudnak tekerni. Szlovéniában szinte minden alsóbbrendű úton engedélyezett a kerékpározás, de a főútvonalakon, autóutakon és autópályákon szigorúan TILOS!

TIPP: Bleden több szerviz helyen és kölcsönzőkben is tudunk kerékpárt bérelni, és szervezett túrákra is lehet jelentkezni profi vezetőkkel. Akad néhány kiépített és jelölt kerékpár útvonal is - helyben kapható egy kerékpárosoknak készített turista térkép is. (1:30000 - egy kerékpár sziluettet kell keresni.)


Részletes kerékpáros túra információk térképpel itt:     https://tinyurl.hu/7pf1/ 


TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.