Hirdetés

  Magyarországon nagyon sok kaland- és vadas park várja izgalmas és tartalmas szórakozásra vágyókat. Fák köré szerelt változatos  kötélpályák, lengőhinták, csúszdák, tanösvények, labirintusok, vízi attrakciók, íjászat, paintball, quadpálya és sok egyéb lehetőség is biztosítják a legjobb élményeket. Ötletadó összeállításunkban bemutatunk 5 érdekes magyarországi helyszínt, amit akár a nyaralás programjába is érdemes beilleszteni.

1. Balatonfűzfő Serpapark

  A domboldalba épített Serpapark területén belül kipróbálható különféle  korszerű  ügyességi pályák szinte mindegyike jó szórakozást biztosít, javítja az erőnlétet és az állóképességet.  Olyanok is találnak maguknak izgalmas programot akik  nem szeretnének sportolni  csak lágyan és könnyedén jól érezni magukat a lombok között.


Bfűzfő serpapark

2. Zamárdi kalandpark

     A 7-es főútvonal mellett kiépített kalandparkban tartalmasan és aktívan lehet eltölteni az időt. Gondoltak a kisebbekre is de akár a fiatal felnőttkorban lévőknek is érdekes lesz ez a program. Lehet mászóparkozni, van élménygőzös, labirintus,  kincsmosás, élménygolyó, vízi dodzsem, csúszópálya és power tower.....


Zamárdi kalandpark 2

 3. Balatonboglár - Kalandpark

  A Balatonbogláron  a Várdomb tetején  helyezkedik el egy korszerű erdei kalandpark, egy több mint fél kilométer hosszú bobpálya  valamint a híres Gömbkilátó, ahonnét csodálatos kilátás nyílik az egész Balatonra. A bobpályán  kétszemélyes bobokkal lehet legördülni, a kalandpálya egy  4 kilométeres kötélpálya-rendszer, amit a kezdők és a haladók is  használhatnak, hiszen annak különböző nehézségi szintjei is vannak.   A Várdombon van még  játszótér,  trambulin,  falmászás és többféle más lehetőség is, ráadásul ott van még a csodás panorámájú gömbkilátó.


Boglár nyári szánkópark1

4. Bikal - Reneszánsz Élménybirtok

   A bikali Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja volt. Egyedülálló módon  kelti életre a középkori Magyarországot: kézműves mesterek,  harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével lehet bepillantást nyerni ebbe a régi világba . A reggeltől estig tartó  történelmi időutazás során  gyermek és felnőtt egyaránt ízelítőt kaphat a középkorból a legkülönfélébb izgalmas elfoglaltságokon keresztül.


bikal élménybirtok

  5. Oxygen Adrenalin Park

   A Gyönygyös felett a Mátra oldalában a Sás-tó közelében egy 16 hektáros  területen található  parkban  35 atrakció segítségével  mindenki talál magának szórakozási lehetőséget. Van libegőjük, téli-nyári bobpálya,   quadpálya,  függőhíd, canopy,  360°-os, átforduló hinta, óriás hinta (Hardinga),  kalandpark kicsiknek és nagyoknak,  mászófal, eurobungy, Frédi-Béni játszótér, légvár, játszóház,  étterem, piknik helyek és sokminden más.....


Sástóilibegő

 Utazási Tipp  
    Akciós szállások online foglalással garantáltan jó áron

Szerző  Bajna Gábor   Fotók:  Utazási Élmények facebook csoport 

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.