Hirdetés

  A GoTransylvania turisztikai alkalmazást azzal a céllal készítették, hogy az utazóknak segítséget nyújtson egész Erdély felfedezéséhez. Az alkalmazás  nagy segítséget nyújt az erdélyi utazások előkészítése és lebonyolítása során, mivel  olyan értékeket is bemutat, amelyek eddig nem kaptak elég figyelmet.

   A GoTransylvania  egy informatív telefonos alkalmazás, amelynek a főoldaláról könnyen elérhető nagyon sok  praktikus információ Erdélyről. Használata nagyszerű segítséget jelent már indulás előtt is minden Erdélybe utazónak, ugyanis  ez egy egész Erdélyt lefedő telefonos turisztikai alkalmazás.  Az utazókat és az Erdélyben élőket is  hasznos és praktikus információkkal, ajánlásokkal, térképekkel és fotókkal látja el, ami nagy mértékben könnyíti az utazások tervezését és lebonyolítását indulás előtt és útközben is.


marosvasarhely 01


   Sokkal egyszerűbben lehet a segítségével felfedezni  Erdély valamennyi természeti csodáját, megismerni népi  hagyományait és épített örökségeit is. Ha már úton vagyunk ez az alkalmazás hasznos társ a kirándulásokon is.  Izgalmas zarándokutakat ajánl és elkalauzol mindenkit a ritka természeti jelenségek és a szinte felfedezetlen  vidékek és látnivalókek világában is.
szovata 00

   A városlátogatások során is nagyon hasznos segítséget jelent a goTransylvania a könnyen használható navigációjával.  Bemutatja a legjobb látnivalókat, a legfinomabb ételeket kínáló éttermeket és mindenkit közelebb visz hozzá, hogy alaposabban megismerje és átélje  Erdély legjavát. A fejlesztői úgy alakították ki, hogy az alkalmazásból lehetőleg ne maradjon ki semmi fontos dolog, amit érdemes megmutatni Erdélyről. Céljuk volt az is, hogy létrejöjjön egy közös fórum, ahol találkozhatnak az erdélyi turizmusért tenni vágyó magánszemélyek és intézmények.


gotransylvania

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.