Hirdetés

Sokáig mindenkiben úgy éltek a külföldi utak, hogy azok bizony nagyon megterhelik az ember pénztárcáját, és a költségekből nehezen lehet lefaragni. Azoknak, akik még mindig ebben hisznek, készült el a mai cikk, ahol a tévhitet szeretnénk cáfolni.


Az olcsó utazás képlete egyszerű:
minél olcsóbban tudunk minél nagyobb távolságot megtenni, annál nagyobb lesz a különbözet az eredeti (drága) úthoz képest, ebből pedig egyenes következik, hogy több pénzünk lesz ismét utazni.


igy utazzunk  • Szeress világot látni! Ne ragaszkodj görcsösen egy helyszínhez, ahova mindenképpen el akarsz utazni, oda utazz, ami a legkedvezőbb árral rendelkezik (na meg persze egy kicsit vonzza a fantáziádat). Az, hogy mikor szeretnél repülőre szállni, se legyen betonba öntve. (Kivétel a szabadság) Vannak olyan repjegykereső oldalak, ahol az időpontot „bármikor”-ra és a helyszínt pedig „bárhol”-ra állítva könnyedén megnézhetjük az aktuális utakat.
  • Keressük fel kedvenc utazási irodánkat és bízzuk meg utazási referensünket a legjobb és legolcsóbb árú utazás megkeresése végett. Biztosak lehetünk benne, hogy az összes ajánlat közül megtalálja a nekünk legideálisabbat, így jelentős összegeket spórolhatunk.

 Utazási Tipp  
    Olcsó utazások világjáróknak

  • A belvárosba ne foglalj szállást! Ez egy örök tipp. Hátránya talán csak az, hogy messzebb leszel a városközponttól. És hogy mi ebben plusz? Mivel a külvárosból tervezed a mindennapjaidat, lehetőséged lesz arra, hogy megismerd a helyiek életét, ráadásul a szállások is jelentősen olcsóbbak. A legjobb egyébként az, ha egy metróállomáshoz közel, a külvárosban időzöl, hiszen így még a városban való könnyed közlekedés is biztosítva van.
  • A következő tipp az ételek szerelmeseinek lehet jó tanács: menj oda helyiekhez, és kérdezd meg tőlük, hogy melyik étterem a legjobb a környéken! Így lehetőséged lesz olyan éttermekbe is eljutnod, ahova normális esetben nem lett volna esélyed, ráadásul a trendi, túlárazott étlappal rendelkező, turistáknak fenntartott éttermeket is ki tudod kerülni.
  • A Google maps (vagy bármilyen térképes app) a legjobb barátod külföldi városokban. Minek méregdrága programbuszokra befizetni, ha egyszer te is be tudod járni a várost, te is fel tudod fedezni azt, ráadásul a helyiek szemszögéből?

TravelBay.hu

UTAZÁST TERVEZEL?

TALÁLD MEG A LEGJOBB ÁRAKAT!
Megnézem
Repülőjegy kereső
Fapados és normál járatok
SkyScanner
Megnézem
Nemzetközi buszjáratok
Európa, Törökország, USA, 40+ ország
FLiXBUS
Megnézem
Nemzetközi szállások
Óriási választék rengeteg akcióval
Booking.com, ZenHotels
Megnézem
Szálláskereső Magyarországon
Rengeteg szálláshely, Last Minute kedvezmények, SZÉP kártya
Booking.com, Szallas.hu
Megnézem
Bérautó keresés A-tól Z-ig
A legismertebb cégek egy helyen, a világ minden pontján
DiSCOVER CARS
Megnézem
Utasbiztosítási kalkulátor
Hasonlítsd össze a legjobb biztosítók árait
Bank360
Megnézem
Facebook oldalunk
Utazási élmények első kézből!
TravelBay FB oldal
Tovább

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.